Obedná prestávka: Kartové hry od MobilityWare – Solitaire, Spider Solitaire a FreeCell

Dnešná Obedná prestávka poteší zrejme viac starších používateľov Android zariadení. Dnes si totižto predstavíme hneď 3 herné tituly, ktoré majú spoločné dve veci – ide o kartové hry a všetky majú rovnakého autora, štúdio MobilityWare. Čo ponúkajú tituly Solitaire, Spider Solitaire a FreeCell Solitaire si môžete prečítať v našom článku nižšie.

Solitaire

Herné štúdio MobilityWare je známe hlavne používateľom konkurenčného operačného systému iOS, kde toto štúdio patrí vo svojej kategórii kartových hier medzi najpopulárnejšie. Ich hra Solitaire zožala u fanúšikov iOS-u taký úspech, že sa ju rozhodlo, spolu s ďalšími dvoma titulmi, spomínané štúdio predstaviť aj pre Android. Hra Solitaire je spracovaná do jednoduchej, no veľmi prívetivej grafiky, ktorá spolu s intuitívnym ovládaním robí túto hru naozaj obľúbenou u všetkých fanúšikov kartových hier. Podľa slov samotných hráčov, je práve Solitaire od štúdia MobilityWare najlepším Solitaire pre operačný systém Android. Nakoľko je táto hra úplne bezplatná, môžete si ju aspoň skúsiť a presvedčiť sa, či je naozaj taká dobrá. Odkaz na stiahnutie nájdete nižšie.

  

Verzia: Rôzne
Aktuálna cena: Zdarma
Verzia: Rôzne
Aktuálna cena: Zdarma

Spider Solitaire

Veľmi dobre spracovanou kartovou hrou je aj Spider Solitaire. Hru samú o sebe principiálne predstavovať zrejme nemusíme, ide o obľúbenú verziu kartovej hry Solitaire, ktorá má po celom svete niekoľko miliónovú komunitu hráčov. Spider Solitaire od MobilityWare ponúka všetky základné funkcie a vlastnosti, spomenúť môžeme hru pre ľavákov aj pravákov, automatické ukladanie prerušenej hry, nekonečný počet ťahov späť či nápovedy. K dispozícii sú aj podrobné štatistiky a hru dobre využijú aj majitelia tabletov. Aj túto hru si môžete stiahnuť bezplatne, nižšie nájdete odkaz.

  

Verzia: Liší se podle zařízení
Aktuálna cena: Zdarma
Verzia: Liší se podle zařízení
Aktuálna cena: Zdarma

FreeCell Solitaire

Poslednou z trojice kartových hier od štúdia MobilityWare je hra FreeCell Solitaire. Ide takisto o veľmi obľúbený druh kartovej hry, ktorú môžu mnohí poznať hlavne z hernej ponuky operačného systému Windows pre PC. Aj táto hra je spracovaná do peknej, jednoduchej grafiky a ponúka takisto všetky základné funkcie a vlastnosti. Určite vás poteší prítomnosť viac ako 1 milióna variácií tejto hry, potešia aj funkcie ako neobmedzený počet ťahov späť, podrobné štatistiky či nápovedy. Ako aj predošlé dve kartové hry, aj táto hra podporuje funkciu App2SD, takže si ju môžete uložiť na svoju pamäťovú kartu. FreeCell Solitaire si môžete takisto stiahnuť zadarmo z Google Play Store.

  

Verzia: Rôzne
Aktuálna cena: Zdarma
Verzia: Rôzne
Aktuálna cena: Zdarma

Zdroj: Google Play Store

Disqus Comments Loading...