O2 spúšťa na Slovensku predaj moto x4

Moto X4

Len nedávno sme vám priniesli reportáž a video z predstavenia smartfónnu Motorola moto x4 na Slovensku a už ho môžete nájsť napríklad u mobilného operátora O2 Slovakia. Je to najnovší smartfónom z rodiny moto x a obsahuje všetky nové Moto Experiences spolu s novými softvérovými funkciami.

Prihláste sa na odber nášho YouTube kanálu MojAndroid.sk

Inteligentnejší fotoaparát

moto x4 má však vo výbave aj inteligentnejší fotoaparát. Obsahuje novú funkciu Landmark Detection, ktorá sa postará o to, aby fotoaparát slúžil ako “oko pre svet”, od inteligentného skenovania vizitiek až po animované selfie s tvárovými filtrami.

Na zadnej strane je duálny fotoaprát s 12 MPx a 8 MPx, ktorý v kombinácii s pokročilým softvérom s technológiou Dual Autofocus Pixel vytvárajú veľmi slušné fotografie. 16 MPx predná selfie kamera s adaptívnym režimom pri nízkom svetle a novou funkciou Panoramic Selfie ponúka zase o niečo širokouhlejšie pozadie.

Krásny aj vodeodolný smartfón

Pridanou hodnotou tohto smartfónu je certifikácia IP68, ktorá prináša zvýšenú odolnosť voči vode a prachu. moto x4 Ďalej ponúka 5,2″ Full HD IPS LCD displej, skener odtlačkov prstov pod ním so všetkými známymi Moto akciami, procesor Snapdragon 630, 3/4 GB RAM a 32/64 GB vnútornej pamäte. Batéria má kapacitu 3000 mAh a podporuje rýchle nabíjanie TurboCharger. Za 15 minút sa tak nabije na 6 hodín používania.

Smartfón má navyše skutočne prémiový a lesklý dizajn. Zadné sklo je dokonca zahnuté po oboch stranách a prispieva tak k lepšiemu uchopeniu samotného zariadenia.

moto x4 má bezdrôtový zvukový systém umožňujúci používateľom pripojiť súčasne až štyri Bluetooth audio zariadenia naraz. Pre ešte väčšiu interakciu je moto x4 vybavený aj funkciou Moto Key, ktorá sprostredkuje prístup k vašim obľúbeným webstránkam zabezpečeným heslom cez váš telefón alebo notebook jednoduchým dotykom prsta. Viac sa o tom dozviete vo videu na vrchu článku.

Cena a dostupnosť

moto x⁴ je na Slovensku dostupný vo farebnom prevedení Super Black a Sterling Blue v sieti O2 Slovakia v sume 382 EUR.

Zdroj: Tlačová správa

Disqus Comments Loading...