NVIDIA ukázala 6 nových hier pre Tegra 4 procesor [MWC 2013]

Ako sme sa počas posledných dní sami presvedčili, celosvetová výstava mobilnej elektroniky MWC 2013 nie je len o nových tabletoch a smarfónoch. Celosvetovo uznávané spoločnosti pri tejto príležitosti predstavujú aj novinky v oblasti hardvéru a softvéru, čo platí aj pre firmu NVIDIA. Tá na túto výstavu prišla s procesorom Tegra 4, ktorý nielenže porazil na plnej čiare svoju terajšiu konkurenciu, ale pri predstavení so sebou prinesie aj niekoľko zaujímavých herných titulov. Konkrétne 5.

Spoločnosť NVIDIA má okrem vlastných procesorových riešení aj vlastný obchod s náročnejšími Android hrami vytvorenými špeciálne pre svoje procesory. Práve do tohto obchodu – NVIDIA Tegra Zone – čoskoro pribudne aj 6 herných noviniek, ktoré spoločnosť predstavila na MWC v Barcelone, kde sa mimochodom nachádza aj náš šéfredaktor Michal. Tituly Zombie DriverBurn Zombie BurnCarie: Blood MansionCODEX: The WarriorDead on Arrival 2 a RU Golf prinášajú buď vylepšené verzie svojich predošlých verzií alebo úplne nové hry pre zariadenia vybavené Tegra 4 procesorom.

Zombie Driver – je hrou, ktorá maximálne využíva 72-jadrový grafický procesor prítomný v Tegra 4. Svedčia o tom náročné dizajnové prvky, ako napríklad tiene, či detailne spracované herné prostredie s realistickým engine-om. Nižšie nájdete aj ukážku videa, ktoré novú hru porovnáva so svojou predošlou verziou nainštalovanou na zariadení s Tegra 3 čipom.

Burn Zombie Burn – hra, v ktorej je vašou úlohou bojovať proti neustále prichádzajúcim papierovým zombie-kom.

Carie: Blood Mansion – aktualizovaná adventúra, ktorá prináša vylepšenú grafiku optimalizovanú pre GPU v Tegra 4 procesore a navyše ponúka aj špeciálny level len pre hráčov z TegraZone.

CODEX: The Warrior – špeciálne vytvorená hra založená na súbojoch tvárou-v-tvár, ktorá prináša prepracovanú HDR grafiku.

Dead on Arrival 2 – perfektne spracovaná strieľačka proti nemŕtvym protivníkom, ktorá ponúka prepracovaný grafický engine, tonu zbraní a gameplay, ktorý zaujme každého.

RU Golf – graficky náročne spracovaný golf, ktorý je známy už z Tegra 3 zariadení, kde sa vyskytovala jeho predošlá verzia.

Zdroj: AndroidCentral

Disqus Comments Loading...