NuAns znovu skúša uspieť s Neo smartfónom. Tentokrát stavili na Android

Ak si ešte pamätáte, tak firma NuAns pred rokom predstavila štýlový smartfón Neo. Zariadenie bolo zaujímavé prispôsobiteľným dizajnom, ale mnoho z nás prekvapilo využitie Windows 10 Mobile, ktorý už vtedy nemal príliš pozitívne vyhliadky. Uplynul rok a spoločnosť prišla s ďalším smartfónom, ktorý sa tentokrát volá Neo Reloaded. NuAns zachovali prispôsobovateľný dizajn, zmenili však vnútornosti a softvér nahradili perspektívnejším Android Nougat.

Hardvér Neo Reloaded ponúka Qualcomm Snapdragon 625, ktorý by mal zlepšiť výdrž batérie. Namiesto 5-palcového HD displeja sa smartón môže teraz pochváliť 5,2-palcovou FullHD obrazovkou. Pridaný bol aj snímač odtlačkov prstov a výrobca do tohto tela vmestil batériu s kapacitou 3540 mAh. Telo je navyše chránené IP54 certifikáciou, čo znamená, že neúmyselné obliatie by nemalo spôsobiť újmu.

Neo Reloaded znovu ponúka dvojtónovú dizajnovú schému, vďaka čomu môžete podľa seba prispôsobiť dizajn zadných krytov, ktoré sa nasadia na samotné zariadenie (Core). NuAns dokonca zvýšilo ponuku týchto krytov, tá teraz zahŕňa aj tennâge (drevené dyhy), clarino (syntetická koža), ultrasemiš, kork, džínsovina, bodkovaný ultrasemiš a kameň. Spoločnosť bude predávať aj Flipové púzdro s miestom na kreditku, púzdro sa uchytí okolo zariadenia.

Neo Reloaded nájdete v kampani na Indiegogo. V súčasnosti je cena za samotný smartfón (Core) 355$. Ak chcete ale prispôsobovateľné kryty (inak nemá zmysel smartfón kupovať), tak tie vás výjdu 30$ za jeden pár. Rovnakú cenu si výrobca pýta aj za Flip púzdro. Je síce risk podporiť nejakú spoločnosť na Indiegogo, ale NuAns už minule úspešne dodali Neo smartfón s Windows 10 Mobile a my nevidíme žiadny dôvod, prečo by sa im to nemohlo podariť aj teraz s Androidom.

Zdorj: The Verge

Disqus Comments Loading...