Novinka od Motoroly: RAZR V XT889 s Android 4.0 Ice Cream Sandwich

Čínsky mobilný trh je zas o niečo bohatší na zariadenia Android. Tentoraz pod značkou Motorola sa nám predstavuje Motorola RAZR V XT889. Motorola RAZR V je Android smartfón poháňaný verziou Android 4.0 Ice Cream Sandwich.

Motorola RAZR V XT889 má 4,3 palcový displej s rozlíšením 1280 x 720p HD. Ako sme už spomenuli, poháňaný je Androidom 4.0 Ice Cream Sandwich. Doplnený je 8 megapixlovým hlavným fotoaparátom. Zaujímavosťou je prevedenie povrchu zariadenia, ktorým je RAZR Kevlar povrch. Je to odolný kryt, ktorý odolá aj náročnejším podmienkam pri používaní.

„Motorola RAZR V XT889 je elegantný pomocník, ktorý prináša veľkú hodnotu za vaše peniaze. Je to pevný a inteligentný spoločník. Má softvérové ​​nástroje, ktoré urobia váš život jednoduchší, od rána, do večera,“ vyjadril sa Frank Meng, prezident a viceprezident Motorola Mobility pre Čínu. Motorola RAZR V XT889 má niekoľko pokročilých inteligentných funkcií, ktoré naozaj zjednodušia život s týmto mobilom. Je inteligentný počas zvonenia, zapamätá si posledný prehrávaný playlist skladieb, má vlastný šetriaci systém pre batériu. Motorola RAZR V XT889 sa na trhu objavila 15. júna a jej cena nie je zatiaľ známa.

Zdroj, foto: Motorola

Disqus Comments Loading...