Nokia 6.1 dostáva aktualizáciu na Android 9.0 Pie

Spoločnosť HMD Global potvrdzuje svoje predsavzatia a postupne aktualizuje všetky svoje smartfóny na najnovší systém Android 9.0 Pie. Po modeli Nokia 7 Plus sa čerstvej verzie OS dočkala aj Nokia 6.1 (Nokia 6 2018).

Šikovné zariadenie strednej triedy tak preskočilo množstvo vlajkových lodí, ktoré ešte stále fungujú na starších verziách systému. HMD Global tu ťaží z toho, že všetky telefóny výrobcu fungujú na platforme Android One bez akejkoľvek nadstavby a s absolútne minimálnymi zásahmi výrobcu do systému.

Majitelia smartfónov Nokia si tak môžu užiť skutočne čistý systém Android vo svojej prirodzenej podobe a zároveň sa môžu tešiť na podobne rýchle aktualizácie s novšími verziami OS. Nokia 6.1 tak ponúkne všetky prvky systému Android 9.0 Pie, na ktoré sú zvyknutí napríklad používatelia smartfónov Pixel. Či už je to nová navigácia prostredníctvom gest, nový manažment energie pre oveľa lepšiu výdrž batérie, vyššia bezpečnosť a extra funkcie, vďaka ktorým je používanie zariadenia ešte intuitívnejšie a systém je možné lepšie prispôsobiť vlastným potrebám. O dostupnosti aktualizácii nás informovalo priamo české zastúpenie značky HMD Global, a tak je veľmi pravdepodobné, že update by ste mali obdržať už čoskoro.

Android Aktualizácie
Chceš získať najnovšie info o aktualizácii pre tvoj Android? Zadaj názov zariadenia a zadarmo ti pošleme nový článok priamo na email.
Disqus Comments Loading...