Naživo z Londýna – Lenovo Yoga event – sledujte s nami live stream

S eventmi sa nám v poslednej dobe roztrhlo vrece a ten svoj si pripravila aj čoraz obľúbenejšia spoločnosť Lenovo. Ako už z názvu akcie vyplýva, na evente bude hlavným lákadlom predstavenie najnovšieho tabletu v Lenovo rodine, a teda Lenovo Yoga 3. Predstavenia Yogy sa zúčastní aj známy americký herec, scénarista, producent, model a spevák Ashton Kutcher, to v akej úlohe zatiaľ nevedno. Ak ste zvedaví, čo všetko sa dnes v Londýne na evente Lenova udeje, ostaňte aj naďalej verní portálu Môjandroid.sk. Vďaka nášmu live blogu a exkluzívnym záberom priamo z Londýna vám nič dôležité neunikne.

Dilip Bhatia, viceprezident spoločnosti Lenovo sa o tabletoch série Lenovo Yoga vyjadril stručne, no jasne. “Lenovo Yoga, to je práca, relax, zábava, ale aj štúdium. Yoga je jeden z najkompatiblenejších tabletov, aký kedy ľudské oko zazrelo.”

 

Dilip Bhatia tvrdí, že Lenovo so sebou nikdy spokojné nebude. „Lenovo má vždy čo zlepšovať. Zlepšovať sa môže len vďaka jeho používateľom, ktorý nás ženú neustále vpred. Ak bude spokojný zákazník, len vtedy bude spokojné aj Lenovo. “

 Yoga 3 PRO uzrela svetlo sveta! 

V prípade najnovšieho kúsku z dielne Lenova sa jedná o poriadne inovatívne zariadenie. Nie len že ponúka  displej o rozlíšení QHD, so svojou hrúbkou 12,8 mm ide tiež o najtenší notebook na svete!

Lenovo Yoga 2Pro si obľúbil aj Ashton Kutcher. Ten vyzdvihol v krátkej dokrútke nie len rýchlosť operačného systému, ale aj jej rozmery, či možnosti využitie. Podľa Ashtona je Yoga v mnoho smeroch najlepším notebookom na svete.

 

Nová Yoga 2PRO bude dostupná v troch farebných verziách, malého výberu sa tak obávať rozhodne nemusíte.

 

Dilip Bhatia vyzdvihuje nie len neuveriteľne úzky, ale aj ľahký notebook z dielne Lenova.

Lenovo Yoga 2PRO pritom sľubuje 13.3 palcový IPS displej s rozlíšením QHD, Ashley Kutcher si je istý, že takýto displej bude nie len dostatočne čitateľný v zhoršených podmienkach, ale tiež šetrný k batérii ukrytej vo vnútri zariadenia.

Lenovo Yoga 3PRo ponúkne nový Harmony softvér, softvér, ktorý sa vám prispôsobí. Jeho ovládanie by podľa slov vývojárov malo byť intuitívne.

Špecifikácie Lenovo Yoga 3PRO: 

Displej: 13,3-palcový IPS LCD, Quad HD (2560×1440), 220 ppi

Procesor: Intel Atom Z3745 quad-core, 1,8 GHz

RAM: 2 GB

Kamera: 16 Mpx

Rozmery: 333 x 223 x 12, 6 mm, 950 g

Lenovo Yoga 3PRO sa bude predávať za cenu od 499 dolárov! Ponúkne tiež zabudovaný projektor.

 

Predstavený bol taktiež tablet Lenovo Yoga 2, ten príde v dvoch verziách: s 8 a 10,1-palcovým displejom. Obe verzie pritom bude poháňať procesor taktovaný na 1,86 GHz, ktorému budú asistovať 2 GB operačnej pamäte RAM. Rozlíšenie displeja 1920 x 1200 pixelov znamená, že zatiaľ čo menší model ponúkne hustotu 283 ppi, v prípade väčšej verzie to bude “len” 224 ppi.

Lenovo Yoga 2 sa bude predávať za odporúčanú cenu 249,99 dolárov za 8-palcovú verziu a 299,99 dolárov za 10,1-palcovú verziu!

Disqus Comments Loading...