APLIKÁCIE | Mountains Now: Živé pozadie inšpirované Google Now

Vynikajúcou vlastnosťou Androidu je možnosť zmeniť si vzhľad domovskej obrazovky, či už prostredníctvom launcherov, widgetov, tém alebo živých pozadí. Práve z poslednej menovanej kategórie vám prinášame skvelý tip novinku v obchode Google Play – Mountains Now. Jedná sa o živé pozadie inšpirované grafikou služby Google Now, ktoré podporuje tzv. Parallax efekt.

Živé pozadie ponúka veľmi peknú farebnú grafiku zobrazujúcu hory, oblaky a loď plávajúcu na rieke. Zobrazením ďalšej karty na domovskej obrazovke sa pozadie pohybuje a zaujímavý je aj spomínaný Parallax efekt, ktorý pri nakláňaní smartfónu alebo tabletu rovnako pohybuje pozadie a šikovne klame naše zmysly. Mountains Now ponúka aj niekoľko základných nastavení, ako je snímková frekvencia, počet oblakov na pozadí, rýchlosť pohybu a ďalšie.

Mountains Now je vynikajúce pozadie, ktoré sa hodí pre každé mobilné zariadenie s Androidom. Navyše je dostupné zadarmo v obchode Google Play, takže ak sa vám páči, stačí kliknúť na náš widget nižšie.

Verzia: 1.5
Aktuálna cena: Zdarma
Verzia: 1.5
Aktuálna cena: Zdarma
Disqus Comments Loading...