MojAndroid.sk: po dvoch rokoch už viac ako 400,000 návštev mesačne

Milí naši čitatelia, ako určite viete, mesiac máj bol pre nás mesiacom osláv druhých narodenín stránky MojAndroid.sk. Je to tak. Už viac ako dva roky vám prinášame najaktuálnejšie spravodajstvo a recenzie o Androide na Slovensku. Za tento čas sme pre vás vytvorili a napísali už viac ako 5,600 článkov, recenzií, tipov na aplikácie a hry ale aj návodov pre začiatočníkov. Dnes už vieme povedať, že MojAndroid.sk je najrýchlejšie rastúci web o mobiloch na Slovensku a svojimi aktivitami sa snažíme vždy prinášať úžitok pre našich čitateľov a majiteľov smartfónov s Androidom.

MojAndroid.sk tím: zľava Martin, Michal, Fero, Ondrej, Zdenko a chýba Lukáš (August 2012)

Postupne pripravujeme ďalšie zaujímavé aktivity a projekty a tak je teraz čas na to, aby sme si pozreli niekoľko zaujímavých štatistík a chceme sa s vami opäť podeliť o ďalšie pekné čísla, ktoré sa nám podarilo dosiahnuť aj vďaka vašej priazni a podpore.

Mesačne už viac ako 400,000 návštev

MojAndroid.sk v mesiaci máj 2012, presne po dvoch rokoch svojho pôsobenia dosiahol návštevnosť už viac ako 400,000 návštev mesačne. Za jeden mesiac stránku navštívilo viac ako 146-tisíc čitateľov. Celkový počet zobrazení stránky bol viac ako 1,100,000 zobrazení. Priemerná doba trvania návštevy na stránke sa pohybuje na úrovni 3 minúty a 25 sekúnd. Táto návštevnosť nebola vôbec žiadna náhoda, pretože aj ďalšie dva mesiace po sebe ďalej rástla až na hodnotu viac ako 430,000 návštev mesačne. Štatistiky sú k dispozícii priamo z Google Analytics a uvedené v priloženej tabuľke.

MojAndroid.sk Návštevnosť Unikátni užívatelia Zobrazenia stránky
Máj 2012 404,728 146,515 1,107,117
Jún 2012 412,485 153,401 1,135,898
Júl 2012 430,097 156,880 1,250,344

Návštevnosť Júl 2012

Anketa: čo sa vám na MojAndroid.sk páči

Naša oslava druhých narodenín sa niesla v znamení súťaže o zaujímavé ceny: 2x smartfón Galaxy Nexus a 22x navigácie Sygic, aká náhoda, však? :) Výhercov už poznáme, teraz je čas pozorne sledovať váše názory a podnety, ktoré sú pre nás veľmi dôležité. Spoločne sme si vyhodnotili dotazník, do ktorého sa zapojilo 3650 čitateľov a toto sú niektoré zaujímavé výsledky.

V prvom rade nás zaujíma, ktoré oblasti a témy vás na našom webe najviac zaujímajú, podľa percentuálneho hodnotenia sme zostavili rebríček TOP 3 najobľúbenejších tém a aktivít:

  1. aktuálne novinky o OS Android: 23%
  2. tipy na Android aplikácie: 21%
  3. informácie o telefónoch: 20%

Denne vám preto prinášame vždy najaktuálnejšie novinky, pravidelné tipy na nové aplikácie, aktualizácie, či recenzie na slovenské, české ale aj ostatné Android hry a aplikácie. Všetky dostupné informácie o telefónoch a tabletoch nájdete v našom katalógu zariadení a váš použitý Android môžete predať cez náš Android bazár.

V ďalšej časti ste mali možnosť zvoliť zaujímavé témy a nové oblasti, ktorými sa budeme viac zaoberať. TOP 3 noviniek tvoria tieto témy:

  1. viac recenzií Android aplikácií: 20%
  2. viac recenzií Android telefónov: 17%
  3. a 4. viac VIDEO a používateľských recenzií: 10%

Ako ste si už mnohí všimli, v poslednom čase sme venovali veľké množstvo času a energie pri príprave nových recenzií na Android aplikácie a smartfóny. Spustili sme aj našu novú Android aplikáciu “SK a CZ Android aplikácie“, čo je prehľadný katalóg aplikácií a hier zo Slovenska a Čiech. Túto databázu nájdete už aj na našom webe ako online katalóg slovenských a českých aplikácií. Nezabúdame ani na nové VIDEÁ, spustili sme aj náš týždenný prehľad noviniek “Čo týždeň dal“. Samozrejme, ďalšie novinky a aktivity očakávajte na našom webe už čoskoro.

A na záver sa chceme už len všetkým poďakovať za priazeň a podporu.

MojAndroid.sk tím

Disqus Comments Loading...