Miss Android Roadshow 2013: Hlasovanie Prešov

Stretnutie Android fanúšikov Telekom Android Roadshow 2013 nie je len záležitosť pánov. Na akcii sa objavujú aj dievčatá, ktoré majú záľubu v technologických novinkách, prípadne len sprevádzajú svojich partnerov.  Miss Android Roadshow je súťaž o najsympatickejšie dievča na akcii. Tento rok nám spoločnosť SONY do súťaže venovala nový SONY Xperia Z, ktorý dostane jedno z dievčat. Spúšťame hlasovanie v Prešove.

Náš tip
Fotogaléria: Telekom Android Roadshow 2013 Prešov
Sony Xperia Z

Najnovšie sme s našou Telekom Android Roadshow 2013 navštívili mesto Prešov, kde sa objavili krásne slečny z východu. Do súťaže sa zapojilo celkovo  12 dievčat,  ktoré sa odfotili s naším maskotom Androidkom. Spúšťame hlasovanie a vy máte možnosť vybrať najsympatickejšie dievča z Prešova, ktoré postúpi do celoslovenského finále. Hlasovanie bude prebiehať pomocou formulára, trvať bude presne dva týždne od dnešného dňa 30. septembra do 14. októbra.

1. Simona P.
2. Natália P.
3. Michaela Z.
4. Klaudia L.
5. Lucia L.
6. Ivana P.
7. Nikola. L
8. Jana K.
9. Michaela T.
10. Lucia C.
11. Lucia L.
Adriana P.

Hlasovanie

Spustili sme hlasovanie a vy môžete poslať svoj hlas najsympatickejšiemu dievčaťu z Bratislavy. Stačí vyplniť tento dotazník. Hlasovať môžete len raz, duplicitné odpovede budú vymazané.

Disqus Comments Loading...