Mellow: Bluetooth reproduktor ako štýlový doplnok pre každú domácnosť

Inteligentná domácnosť dnes ide ruka v ruke s množstvom inteligentných zariadení. Medzi ne nepochybne patrí aj domáca audio sústava, ktorá častokrát pozostáva napríklad aj z domáceho kina alebo iných viackanálových systémov. Na výber máte dokonca aj rôzne smart žiarovky, ktoré samotné majú už integrované reproduktory. Ak chcete byť ale naozaj štýlový, tak potom je tu pre vás novinka Mellow.

Mellow je štýlový Bluetooth reproduktor v tvare okrúhleho nočného stolíka. Nejde teda o bežný tuctový reproduktor, ktorých v ponuke dnešných e-shopov nájdete doslova desiatky či stovky. Na rozdiel od nich totižto funguje ako doplnok vašej domácnosti, resp. priamo ako nábytok, ktorý môže dotvoriť celkovú atmosféru miestnosti.

Reproduktor je vybavený veľkou 6600 mAh batériou, ktorá ho v prípade odpojeného napájania, dokáže napájať celých 7 hodín. Nechýbajú ani dva USB porty pre nabíjanie ďalších zariadení, či tlačidlo pre spustenie alebo pozastavenie prehrávania. Samotné zariadenie navrhla spoločnosť Creatio, audio technológie sú od Blueman. Mellow je pritom vybavený štvoricou stredotónovými a dvomi výškovými reproduktormi. Celá zostava dodáva výkon 2 x 15W a dokáže zahrať frekvencie od 100 Hz do 18 KHz.

Novinku si aktuálne môžete predobjednať na portáli Kickstarter za cenu začínajúcu na 289 dolároch. Táto sa líši podľa zakúpenej verzie. Spoločnosť na predobjednávkach doteraz vyzbierala viac ako 59-tisíc dolárov, čo výrazne prevyšuje 15-tisícovú cieľovú čiastku. Prvé kusy budú majiteľom dodané už toto leto.

 

Disqus Comments Loading...