Meizu Pro 6s: Nová vlajková loď s lepším fotoaparátom a väčšou batériou

Spoločnosť Meizu dnes predstavila novú verziu svojej vlajkovej lode. Meizu Pro 6s neprináša veľmi veľa zmien, no napriek tomu ide o zaujímavý update. Hlavnými novinkami sú vylepšený fotoaparát a výrazne väčšia kapacita batérie, ktorá by sa mala postarať o významne lepšiu výdrž na jedno nabitie.

Veľa zachovaných vlastností

Meizu Pro 6s ponúka rovnakú hliníkovú konštrukciu s telom so zaoblenými rohmi ako predchodca. Nechýba špecifické umiestnenie antén, ktoré si už teraz osvojili aj iní výrobcovia. Na prvý pohľad by ste ale novinku od klasického Meizu Pro 6 nespoznali. Nájdeme tu ten istý 5,2″ Super AMOLED displej s 1080p rozlíšením a schopnosť rozoznávať tlak vďaka funkcii 3D Press. Vo vnútri tiká rovnaký procesor Helio X25 s desiatimi jadrami a grafickou kartou T880MP4 GPU. Nechýba ani 4 GB RAM a 64 GB vnútornej pamäte bez možnosti rozšírenia pamäťovými kartami.

Atraktívne novinky

Zmeny ale neobišli fotoaparát. V tomto prípade máme dočinenia s 12MP IMX386 senzorom so 4-osovou optickou stabilizáciou, laserovým zaostrovaním a fázovým autofokusom. Vzadu je tiež umiestnený dual-tone LED blesk s až 10 diódami. Vpredu nájdeme rovnaký 5 MP fotoaparát s veľkými 1,4μm pixelmi. Druhým výrazným vylepšením je kapacita batérie. Tá je teraz na úrovni 3 060 mAh, čo je o celých 500 mAh viac ako v predchádzajúcej verzii. Vzhľadom na to, že sa nezmenili vnútornosti ani rozlíšenie displeja, je zrejmé, že sa môžeme tešiť na výrazne dlhšiu výdrž na jedno nabitie. Telefón je tiež dodávaný s 24W nabíjačkou, ktorá podporuje technológiu rýchleho nabíjania mCharge 3.0.

Všetky ďalšie prvky zostali nezmenené. Vpredu sa nachádza ikonické tlačidlo mTouch so vstavaným skenerom odtlačkov prstov. Nechýbajú možnosti pripojenia LTE Cat.6, podpora dual-SIM, dual-band Wi-Fi, Bluetooth 4.1, GPS a špeciálny čip pre Hi-Fi zvuk z 3,5mm audio jacku. Telefón sa už čoskoro začne v Číne predávať za veľmi príjemných 399 USD.

Zdroj: Meizu via GSM Arena

Disqus Comments Loading...