MAX do vrecka: Informácie z obchodných centier MAX priamo v Androide

Ak patríte k pravidelným alebo len občasným návštevníkom zábavno-obchodných centier MAX, potom by vo vašom Android telefóne nemala chýbať aplikácia s názvom MAX do vrecka. Aplikácia ponúka informácie pre návštevníkov ZOC MAX Nitra, Poprad, Trenčín a Trnava. Nájdete v nej zoznam predajní roztriedený do kategórií podľa typu tovaru alebo služby, ktorý ponúkajú alebo tiež informácie o aktuálne prebiehajúcich podujatiach v obchodných centrách. Nechýbajú ani informácie o prebiehajúcich akciách a zľavách, informácie o centre či navigovanie k nemu. Upozorňujeme na to, že všetky informácie o zľavách sú dopĺňané jednotlivými predajňami a ich aktuálnosť tak závisí od nich samotných.

  

Zaujímavou je určite mapa obchodného centra s rozložením jednotlivých predajní vrátane ich popisu. Mapa je rozdelená na jednotlivé poschodia a môžete si vybrať aj zobrazenie obchodov podľa príslušnej kategórie. Ak chcete zobraziť polohu obchodov, v ktorých by ste mohli nakúpiť oblečenie, vyberiete si kategóriu “Móda, doplnky, šperky”, pre nákup potravín zas kategóriu s názvom “Potraviny” a podobne. Uvítali by sme zobrazenie názvov predajcov aj priamo na mape, tie sa totiž zobrazia až po kliknutí na umiestnenej značke.

  

Súčasťou aplikácie je tiež jednoduchá čítačka QR kódov, pomocou ktorej sa môžete tiež zapojiť do prebiehajúcej súťaže v obchodných centrách ZOC MAX. Návštevníci môžu priamo v aplikácií obchod tiež ohodnotiť alebo pridať vlastný komentár.

  

Aplikácia MAX do vrecka je dostupná pre všetky zariadenia s operačným systémom Android 2.2+. Stiahnuť si ju môžete zadarmo z Google Play.

Verzia: 0.9.5
Aktuálna cena: Zdarma
Verzia: 0.9.5
Aktuálna cena: Zdarma
Disqus Comments Loading...