LG Wine Smart: Nové “véčko” je na ceste do Európy

Spoločnosť LG ponúka zákazníkom na domácom trhu niekoľko modelov smartfónov s vyklápacou konštrukciou, ktoré nazývame tiež “véčko”. LG sa však podľa najnovších informácií chce s najnovším modelom LG Wine Smart dostať aj na európsky trh a zamerať sa na používateľov, ktorým táto dnes už netradičná konštrukcia vyhovuje. Smartfón bude dostupný na vybraných trhoch, vrátane Francúzska, Talianska, Poľska, Španielska, Kazachstanu, Japonska a Spojeného kráľovstva.

LG Wine Smart je podľa spoločnosti určený pre “generáciu užívateľov, ktorí sú viac zvyknutí na véčkové telefóny”. Novinka ponúkne po hardvérovej stránke 3,2-palcový displej s nízkym rozlíšením 480 x 320 pixelov, štvorjadrový čip Snapdragon 210 taktovaný na 1,1 GHz, 4 GB vnútornej pamäte, microSD slot, 3 MPx hlavný fotoaparát, VGA kameru vpredu a 1700 mAh batáriu. Smartfón je okrem toho vybavený aj podporou pre rýchle siete LTE a novým Android 5.1.1 Lollipop.

Dostupnosť na Slovensku ani odporúčaná predajná cena nebola zatiaľ oznámená. Ekvivalent smartfónu s označením LG Gentle sa v Južnej Kórei predáva za približne 155 eur.

Kúpili by ste si dnes takéto véčko?

Zdroj: phonearena

Disqus Comments Loading...