LG Watch Urbane sa v obchode Play začnú predávať tento mesiac

Spoločnosť LG predstavila svoje hodinky LG Watch Urbane už pred nejakým časom. Kórejský výrobca teraz oficiálne uviedol, že hodinky budú dostupné v obchode Play v trinástich vybraných krajinách už koncom tohto mesiaca. To by v preklade mohlo znamenať už naozaj skoro, pričom v Južnej Kórei sa začnú hodinky predávať už v najbližších dňoch a potom budú nasledovať Austrália, Kanada, Francúzsko, Nemecko, Hong Kong, Írsko, India, Taliansko, Japonsko, Španielsko, Veľká Británia a USA.

Cena hodiniek bude odhalená v čase dostupnosti, no keďže cena predchádzajúceho modelu G Watch R sa pohybovala na úrovni 300 USD, tu môžeme očakávať ešte o čosi vyššiu cenovku. Vzhľadom aj funkciami sa pritom tieto dva modely veľmi podobajú. Watch Urbane ponúknu procesor Snapdragon 400, 1,3″ P-OLED displej, 512 MB pamäte RAM, 4 GB vnútornej pamäte a batériu s kapacitou 410 mAh.

Hodinky ale ponúknu aj niektoré extra funkcie, ako napríklad LG Call a LG Pulse. LG Call vám umožní prehliadať na hodinkách posledné telefonáty, obľúbené kontakty a dokonca budete môcť priamo z hodiniek vytočiť číslo zvoleného kontaktu. LG Pulse je zasa špeciálny fitness mód, ktorý vám bude merať pulz každú sekundu, a to neobmedzene dlhý čas. Hodinky tiež prídu s predinštalovaným systémom Android Wear 5.1 so všetkými funkciami a možnosťami, ktoré táto novinka ponúka. Samozrejme, nesmieme zabudnúť ani na naozaj elegantný vzhľad hodiniek, ktorým si Watch Urbane určite získajú srdce nejedného fanúšika.

Zdroj: Android Police

Disqus Comments Loading...