LG V30 konečne dostáva aktualizáciu na Android 9.0 Pie

Spoločnosť Google plánuje už budúci mesiac vydať stabilnú verziu systému Android Q. Napriek tomu sa niektoré značky stále snažia poskytnúť svojim smartfónom ešte minuloročnú verziu systému – Android Pie. Jednou z týchto značiek je aj spoločnosť LG, ktorá práve vydáva aktualizáciu Android Pie pre svoj model V30. O dostupnosti aktualizácie pre tento smartfón informoval portál GSMArena.

 

Aktualizácia je dostupná v Európe pre číslo modelu H930. Nesie číslo verzie PKQ1.190414.001 a obsahuje júlový bezpečnostný balíček. Podrobný zoznam zmien firméru nie je k dispozícii, ale používateľ z Portugalska, ktorý už aktualizáciu dostal, hlási, že prináša nové notifikačné animácie, ako aj svetelné notifikácie v móde Always-On Display. Používateľ taktiež referuje, že je k dispozícii aj nahrávanie obrazovky a navigácia gestami je údajne veľmi poruchová.

Aktualizácia by mala byť v priebehu niekoľkých týždňov postupne dostupná pre všetky V30 LG modely. Ak sa však niekomu nechce čakať, môže previesť aktualizáciu prostredníctvom LG Bridge softvéru.

Náš tip
LG V30 získal v DxO Mark vysoké skóre, medzi špičku však nepatrí
Android Aktualizácie
Chceš získať najnovšie info o aktualizácii pre tvoj Android? Zadaj názov zariadenia a zadarmo ti pošleme nový článok priamo na email.
Disqus Comments Loading...