LG má novú Google TV vo verzii 3.0 [CES 2013]

Hoci sa na tlačovej konferencii spoločnosti LG všetci tešili na predstavenie nového Android tabletu alebo smartfónu, LG zatiaľ nepredstavilo žiadne mobilné zariadenie. Na CES 2013 si totižto prinieslo novú verziu Google TV 3.0, ktorú na tejto tlačovej konferencii aj predstavilo. LG novej verzii hovorí “3rd generation skin”.

Nová verzia prostredia pre Google TV prináša novú domácu obrazovku a grafiku. Skoro všetky ostatné súčasti ostali nezmenené, prípadne sa zmenili len v niekoľkých detailoch. Ku novej LG Google TV získate pri kúpe aj nové diaľkové ovládanie s klávesnicou a náhradou za myš, pomocou čoho sa môžete pohybovať v prostredí Google TV. Novinkou v diaľkovom ovládači je mikrofón, jeho využitie zrejme nemusíme komentovať.

  

Dúfame, že nové prostredie pre Google TV nie je poslednou vecou, ktorú na CES 2013 LG predstaví a tešíme sa na ďalšie novinky, hlavne z mobilného segmentu. Trailer na CES 2013 od LG totižto naznačuje príchod nového smartfónu, o ktorom viacero špekulácií hovorí ako o Optimuse G2. Uvidíme, aké novinky si pre nás LG ešte pripravilo a určite vás budeme informovať o všetkom, čo na CES 2013 táto spoločnosť predstaví.

MôjAndroid.sk TIP: CES 2013: LG predstaví Optimus G2 s 5,5″ Full HD displejom

Zdroj: AndroidPolice

Disqus Comments Loading...