VIDEO: Lenovo na Slovensku predstavilo Vibe S1 lite a Vibe K5 Plus, poznáme ceny

Lenovo uvádza na slovenský trh dve ďalšie smartfónové novinky – Lenovo Vibe S1 lite a Vibe K5 Plus. Tieto ponúkajú zaujímavú hardvérovú špecifikáciu a cenu, ktorá sa pohybuje na úrovni 200 eur.

Lenovo VIBE S1 Lite ponúka 5-palcový displej s Full HD rozlíšením, 8-jadrový 64-bitový procesor MediaTek MTK 6753 a 2 GB RAM. Vo výbave sa nachádza aj 13 Mpix fotoaparát s duálnym LED bleskom, či predná širokouhlá kamera od Sony s rozlíšením 8 Mpix a vlastným bleskom. Batéria má kapacitu 2700 mAh a 16 GB vnútornú pamäť je možné rozšíriť o pamäťovú kartu. Samozrejmosťou je podpora pre LTE siete. Verzia operačného systému v tomto zariadení je Android 5.1,  ktorý ale neskôr prejde aktualizáciou na novší Android 6.0. Predávať sa bude za 219 eur.

Model VIBE K5 Plus je vybavený Full HD displejom. Procesor je v tomto prípade Snapdragon 616, ktorý dopĺňa ešte 2GB RAM a vnútorná pamäť s kapacitou 16GB.  Okrem toho ponúka 13 MPix hlavný fotoaparát, 5 MPix prednú kameru, pripojenie k 4G a podporu pre dve SIM karty. Zaujímavosťou aj prítomnosť reproduktorov Dual Atmos. Lenovo Vibe K5 Plus bude dostupný v zlatéj, striebornej a sivej farbe s konštrukciou v kombinácii kovu a plastu, a to za cenu 199€.

Prihláste sa na odber nášho YouTube kanálu MojAndroid.sk
Disqus Comments Loading...