Lenovo predstavil smartfón S90 „Sisley“, podobu s iPhone 6 nezaprie

iPhone bol a stále je inšpiráciou pre mnohých výrobcov mobilných telefónov a hlavne tí „neznačkoví“ produkujú jeho klony ako na bežiacom páse. Aj tí renomovaní sa však občas „inšpirujú“ a výsledkom môže byť smartfón ako Lenovo S90, známy tiež pod kódovým označením Sisley. Ten až na pár detailov dizajnovo akoby z oka vypadol iPhonu 6.

Náš tip
Lenovo pripravuje klon iPhonu 6. Volať sa má Sisley

To však nie je všetko, podobný je totiž aj spôsob prezentácie tohto nového smartfónu na stránkach spoločnosti. Fotografie a uhly z ktorých sú zosnímané, štýl grafiky či umiestnenie textu a popisovanie funkcií, to všetko pripomína štýl typický pre Apple (hoci v tomto prípade je text samozrejme v čínštine, forma je však veľmi podobná).

Pokiaľ sa pozrieme na technické špecifikácie, Lenovo S90 je skôr zariadením z nižších tried. Tento smartfón je vybavený 5-palcovým Amoled displejom s rozlíšením 1280 x 720 bodov, štvorjadrovým procesorom od Qualcommu a 1 GB RAM. Zadný fotoaparát má rozlíšenie 13 MPix a predný 8 MPix, čo isto poteší priaznivcov selfies. Operačným systémom je Android 4.4.4 a cena je stanovená na 1999 čínskych juanov, čo je v prepočte asi 262 eur.

Zdroj: phonearena.com

Disqus Comments Loading...