Lenovo spustilo na Slovensku aktualizáciu na Android 5.0 Lollipop

Tak ako sme vás koncom apríla už informovali, Lenovo dnes spustilo aktualizáciu na Android 5.0 Lollipop pre zariadenia  Lenovo Vibe Z2 Pro, Vibe Z2 a Lenovo S90. Pre MojAndroid.sk to potvrdilo slovenské zastúpenie spoločnosti.

Update má v prípade S90 priniesť napríklad aj možnosť prepínania medzi prostredím čistého Androidu alebo Vibe UI od Lenova. Túto funkcionalitu si s Lollipopom zachoval aj Vibe Z2 Pro, pričom tešiť sa môžete aj na ďalšie novinky z operačného systému Android Lollipop. Je to napríklad  nový notifikačný panel, inteligentný zámok obrazovky, či prenos a obnova nastavení a aplikácií pomocou funkcie Tap & Go. Aktualizácia má veľkosť cez 1 GB a tak na jej stiahnutie odporúčame použiť WiFi. Rovnakú aktualizáciu majú neskôr dostať aj zariadenia Vibe X2 a Lenovo S60.

Na našom redakčnom zariadení Lenovo Vibe Z2 Pro sme zatiaľ aktualizáciu neobdržali, no táto je pravdepodobne sprístupňovaná vo fázach, a tak môže chvíľu trvať, kým bude dostupná pre všetkých používateľov. Ako ste na tom vy, dostali ste už Lollipop na vyššie spomínaných zariadeniach od Lenova?

Android Aktualizácie
Chceš získať najnovšie info o aktualizácii pre tvoj Android? Zadaj názov zariadenia a zadarmo ti pošleme nový článok priamo na email.
Disqus Comments Loading...