Užívateľské postrehy HTC Desire (Hodnotenie 9/10)

Prvý krát som sa s androidom stretol v telefóne HTC Wildfire, od tej doby mi prešlo cez ruku mnoho prístrojov s androidom a môžem povedať že pri žiadnom z nich som nemal závažnejší problém. Momentálne vlastním HTC Desire, tento telefón ma z pomedzi všetkých zariadení, čo som kedy mal najviac nadchol.

Oproti takému Wildfiru má displej ako z inej doby, zabudnite na nijaké viditeľné kocôčky či nerealistické farby, displej na Desire si hneď zamilujete.Takisto aj skvele spracovanie, telefón skvele sedí v ruke a aj mechanicke tlačítka sú skvele spracovane, opticky joystick je presný ale naozaj málokedy ho využijete, skôr by som povedal že je tam zbytočne.

Plusy:

Za najlepšie prednosti a klady tohto telefónu pokladám displej, super rýchle odozvy vďaka snapdragon procesoru, výkon pri 3D hrách, plynule prehrávanie/nahrávanie 720p videa, HTC Sense, možnosť vytvorenia WiFi hotspot.

Mínusy:

Asi najväčšie mínus pri tomto telefóne je jeho výdrž batérie, tá je naozaj malá a ak chcete mobil využívať denne na multimédia a internet mali by ste si so sebou brávať nabíjačku alebo si dennodenne nabiť telefón. Za ďalšie mínus považujem kvalitu zhotovených fotiek z 5Mpix foťáka a pre niekoho obmedzujúcu vnútornú pamäť.

OS: Android 2.2 FroYo

Autor: Marek “qkrusty” Hrnčiarik

Celkové hodnotenie: 9/10

Máš Android telefón alebo tablet? Si spokojný alebo máš výhrady? Napíš vlastné užívateľské postrehy z používania a vyhraj Android tričko. >> Chcem napísať vlastnú recenziu <<

Disqus Comments Loading...