Konferencia: Think online with Google [FOTOGALÉRIA]

Slovenský Google pripravil pre svojich zákazníkov a partnerov konferenciu s názvom Think online with Google, na ktorej predstavil možnosti využitia svojich produktov v online svete. Akcia sa niesla v priateľskej atmosfére, ktorú úvádzala a moderovala Adela Banášová. Úvodnou prezentáciou zaujal Mohammad Gawdat, Viceprezident pre Emerging markets, region SEEMEA, Google. Vo svojej prezentácii s názvom “We take it for granted” (Berieme to ako samozrejmosť) sa zamýšla nad tým, ako rýchlo sa technológie stávajú súčasťou našich každodenných životov. Nechýbal ani pohľad do budúcnosti technológií, o možnostiach teleportingu, či cestovaní v čase.

Mohammad Gawdat, Viceprezident pre Emerging markets, region SEEMEA, Google

Rasťo Kulich, Country Manažér Google Slovensko prezentoval víziu spraviť zo Slovenska ďalšie Silicon Valley. “Slovensko má určite potenciál stať sa malým Silicon Valley, dôkazom čoho sú globálne úspešné slovenské firmy ako je napríklad aj ESET. Vývoj softvéru má veľkú pridanú hodnotu, nie je náročný na investície do výskumu či výroby a má obrovský exportný potenciál.“ Luděk Motyčka z Google CZ rozprával o tom, ako vyžažiť maximum z príležitostí, ktoré nám web ponúka. Na záver prezentácií vystúpil aj Michal Pastier, Creative Director z agentúry Zaraguza Digital, ktorý priniesol niekoľko zaujímavých nápadov a tipov, ako využiť smartfón v reklame a zaujať tak svojich zákazníkov.

Michal Pastier, Zaraguza Digital

Na konferencii nechýbal ani stánok nášho portálu MojAndroid.sk, kde si mohli návštevníci pozrieť a vyskúšať niektoré novinky: ACER CloudMobile, ACER Liquid Gallant E350, ASUS Transformer Pad Infinity, ASUS Padfone, HTC One X, HTC One S, Huawei Ascend P1, Sony Xperia tablet S, Samsung Galaxy Note 10.1 a Samsung Galaxy Note II.

Pozrite si niekoľko fotografií z tejto akcie:

Disqus Comments Loading...