Huawei P30 Pro nebude mať 3,5 mm jack. Telefón sa bude predávať aj v červenej farbe

Únikov modelov Huawei P30 a P30 Pro sme sa dočkali len už pár týždňov dozadu. Vieme, že na zadnej strane nebude chýbať trojica fotoaparátov, respektíve štvorica v prípade “Pro” verzie. Samozrejmosťou je prítomnosť veľkých zobrazovačov a dostupnosť v hneď niekoľkých prívetivých farbách.

Huawei P30 s jackom, P30 Pro bez jacku

Pre niektorých rozhodovanie medzi Huawei P30 a Huawei P30 Pro skomplikuje ďalší kompromis, a to prítomnosť konektora na slúchadlá v prípade klasickej verzie a jeho absencia u “Pro” verzie. Takéto prekvapenie si pre nás prichystal Huawei a tento krok si nedokážeme vysvetliť. Na hornej strane P30 Pro tak nájdete mikrofón, plastové pruhy pre antény a infraport. V prípade Huawei P30 na hornej strane nenájdete IR blaster, na spodku sa za to však nachádza 3,5 mm audio jack, reproduktor a USB-C port. Slot na SIM kartu a nanoSD pamäťovú kartu na Huawei P30 nájdete na boku zariadenia a v prípade “Pro” sa slot nachádza na spodnej strane, kde by sa inak nachádzal konektor pre slúchadlá.

Huawei P30
Huawei P30
Huawei P30 Pro
Huawei P30 Pro

Huawei P30 Pro bude dostupný aj v krásnej červenej farbe, ktorá už na obrázkoch vyzerá úplne úchvatne. Pridá sa tak k farebným prevedeniam “Black”, “Aurora” a “Ice White”. Dokázala by absencia 3,5 mm jack konektora ovplyvniť vaše rozhodovanie pri kúpe pripravovanej vlajkovej lodi spoločnosti Huawei?

Ďalšie články k téme:

Náš tip
Reklamné fotografie k fotoaparátu Huawei P30 Pro boli vytvorené zrkadlovkou
Náš tip
Huawei P30 Pro sa objavil v benchmarku Antutu, ktorý odhaľuje viacero hardvérových detailov
Náš tip
Toto je oficiálna video upútavka na Huawei P30
Disqus Comments Loading...