Huawei Mate 10 Pro prichádza bez 3,5 mm jacku. S bohatým príslušenstvom!

Spoločnosť Huawei predstavila v nemeckom Mníchove svoj nový, špičkový smartfón Huawei Mate 10 Pro. Okrem skutočne výkonnej výbavy prichádza však len s univerzálnym konektorom USB typu C. Smartfón tak pokračuje v trende výbavy bez 3,5 mm audio konektora. Napriek tomu však záujemcovia o daný smartfón nemusia smútiť, originálne balenie totiž ponúka viac alternatívnych riešení v podobe príslušenstva.

Náš tip
Huawei Mate 10 PORSCHE DESIGN: Limitovaná edícia smartfónu Mate 10
Náš tip
Huawei Mate 10 a Mate 10 Pro oficiálne: Sme NAŽIVO v Mníchove!

Originálne príslušenstvo v balení

V rámci originálneho balenia myslel výrobca aj na fanúšikov hudby. Priamo k smartfónu dostanete slúchadlá s konektorom USB typu C, pričom ide o pomerne kvalitne spracované slúchadlá, aké môžete nájsť aj pri iných vlajkových smartfónoch spoločnosti Huawei. Okrem slúchadiel sa však v balení podľa portálu phonearena nachádza tiež redukcia USB C – 3,5 mm audio konektor. Využiť tak môžete aj vaše obľúbené slúchadlá so štandardným 3,5 mm audio konektorom.

Okrem bohatej hudobnej výbavy sa po stránke príslušenstva nachádza v balení aj jednoduchý silikónový kryt na mieru pre nový smartfón. Ochráni hrany a telo smartfónu a takisto ponúka štvorcový výrez na zadnej strane pre duálny fotoaparát. Ide o rozhodne rozumný krok, keďže lesklá zadná stena smartfónu je náchylná na mastnotu, odtlačky prstov či iné škrabance rôznych druhov.

Náš tip
Huawei Mate 10 Lite a oficiálne príslušenstvo série Mate

Huawei Mate 10 Pro bude na Slovensku dostupný približne v druhej polovici novembra a to konkrétne za sumu 789 EUR. K dispozícii bude vo farebných prevedeniach Titanium Gray, Mocha Brown a Midnight Blue.

Zdroj: phonearena

Disqus Comments Loading...