Huawei Ascend Mate 7 sa objavil na dvoch nových fotografiách

Huawei má naplánovanú tlačovú konferenciu na budúci štvrtok, kedy bude oficiálne predstavený smartfón Huawei Ascend P7. Čínsky výrobca zrejme venoval novému smartfónu veľa úsilia, pretože Ascend Mate 7 sa objavil na viacerých uniknutých fotografiách a promo videách. Tentokrát sa novinka objavila na dvoch detailných fotografiách, ktoré zachytávajú nový smartfón z prednej a zadnej strany.

Hoci predchádzajúce modely radu Mate patrili do strednej triedy zariadení, najnovší Mate 7 by to mal zmeniť. Zaujímavé je aj číselné označenie nového smartfónu, keďže posledný telefón mal označenie Ascend Mate 3. Huawei ale tento krok nespravil prvýkrát a číslo 7 bude podľa všetkého znamenať 7 kľúčových funkcií nového smartfónu. Ten by mal okrem iného zaujať aj veľkým 6-palcovým displejom s Full HD rozlíšením, 13-megapixelovým fotoaparátom a 8-jadrovým procesorom Kirin. Na zadnej strane zariadenia môžeme vidieť aj skener odtlačkov prstov, čím pripomína smartfón HTC One Max.

Novinka bude predstavená počas konferencie IFA 2014 v Berlíne, ktorej sa zúčastníme aj my. Priamo z dejiska konania podujatia vám budeme prinášať čerstvé informácie o nových produktoch, ktoré predstaví Huawei a ďalší výrobcovia.

Zdroj: Weibo via GSMarena

Disqus Comments Loading...