HTC vývojárska súťaž pre Android pravdepodobne aj na Slovensku [Rumors]

Spoločnosť HTC minulý týždeň odštartovala súťaž pre Android vývojárov v Českej republike. Po prvých pozitívnych ohlasoch a prvých uploadnutých aplikáciách na oficiálnej stránke súťaže www.htcandroidsoutez.cz sa pravdepodobne dočkáme podobnej súťaže aj na Slovensku. Súťaž v Čechách je limitovaná len pre českých občanov, preto by to bol logický krok, takouto súťažou podporiť Android komunitu aj na Slovensku. Android je momentálne najrýchlejšie sa vyvíjajúca mobilná platforma na celom svete a spoločnosť HTC má najväčšiu ponuku Android telefónov vo svojom portfóliu: HTC Tatoo, HTC Hero, HTC Legend, HTC Desire a ďalšie Android telefóny. Doména www.htcandroidsutaz.sk je už zaregistrovaná, takže môžeme len netrpezlivo čakať na oficiálne predstavenie súťaže aj u nás.

O čo vlastne v českej súťaži ide? Súťaž trvá 2 mesiace a za tento čas majú všetci Android priaznivci možnosť vytvoriť vlastnú aplikáciu. Všetky prihlásené aplikácie bude hodnotiť odborná a verejná porota. Na konci súťaže sa hlasovaním vyberú najlepšie aplikácie a HTC rozdá zaujímavé ceny: finančnú odmenu (od 20 tis.-50 tis. Kč) a nový telefón HTC Desire.

Koľko Android priaznivcov zo Slovenska by privítalo takúto súťaž a by sa do nej aj zapojilo? Ak by ste mali záujem o takúto súťaž, ohodnoďte článok “Páči sa mi”, zistíme tak záujem vývojárov o Android platformu na Slovensku.

Situáciu budeme aj naďalej sledovať a prinesieme aktuálne novinky . Pridajte sa k našej Facebook skupine alebo nás sledujte na Twitteri, aby Vám neunikli žiadne dôležité informácie.

Disqus Comments Loading...