HTC U11 od dnes dostáva Android 8.0 Oreo

Spoločnosť HTC poteší všetkých majiteľov vlajkovej lode HTC U11. Odblokovaný model by mal začať dostávať aktualizáciu na Android 8.0 Oreo už od dnes.

Informoval o tom Mo Versi, viceprezident pre produktový manažment HTC na svojom Twitter účte. Správa je tak cielená na používateľov v USA, no je veľmi pravdepodobné, že update sa bude postupne šíriť aj do ďalších častí sveta. Už pred dvomi týždňami dorazil na zariadenia v Taiwane a zdá sa, že HTc teraz rozširuje dostupnosť aktualizácie.

Aktualizácia prinesie všetky nové funkcie systému Android 8.0 Oreo, ktoré sú prevažne ukryté pod povrchom či v nastaveniach. V každom prípade ale odporúčame aktualizáciu nainštalovať, pretože je pravdepodobné, že bude obsahovať aj aktuálne bezpečnostné opravy od Google. Od dnes tak môžete kontrolovať jej dostupnosť aj na vašom HTC U11 a keď k vám update dorazí, dajte nám vedieť v komentároch aké novinky priniesol a či ste s aktualizáciou spokojní.

Zdroj: Mo Versi (Twitter) via Android Authority 

Android Aktualizácie
Chceš získať najnovšie info o aktualizácii pre tvoj Android? Zadaj názov zariadenia a zadarmo ti pošleme nový článok priamo na email.
Disqus Comments Loading...