HTC U (Ocean) by mohla byť vlajková loď, na ktorú všetci čakáme

HTC tento rok predstavil high-end smartfón HTC U Ultra, ktorý sa svojimi parametrami a cenou radí do kategórie TOP smartfónov na trhu. Zďaleka však nešlo o posledný smartfón od taiwanského výrobcu. Ten totižto ešte stále pracuje na smartfóne, ktorý by sa mohol profilovať ako skutočná vlajková loď.

O HTC Ocean sme písali už niekoľkokrát a teraz sa dohady o tomto smartfóne opäť potvrdili. Známy leakster Evan Blass pre Venturebeat zverejnil nové informácie. Tie o HTC Ocean hovoria ako o technologicky vyspelom smartfóne, ktorý premenil bývalý koncept na realitu.

Nový smartfón od HTC by mal prísť s kovovým rámom, ktorý bude reagovať na dotyky a gestá. Práve tie by mali robiť z tohto zariadenia skutočného inovátora vo svojej kategórii. Pomocou funkcie Edge Sense bude možné ovládať množstvo funkcií, k čomu bude prispôsobené aj používateľské prostredie HTC Sense.

HTC Ocean, resp. HTC U, nesklame ale ani ostatnými parametrami. Disponovať má 5,5-palcovým displejom s WQHD rozlíšením, výkonným procesorom Snapdragon 835, Androidom 7.1 Nougat s nadstavbou Sense 9 a 64 alebo 128GB interným úložiskom, ktoré je doplnené o microSD slot. Hlavný fotoaparát by mal poskytnúť rozlíšenie 12Mpix, optickú stabilizáciu a snímač Sony IMX362. Ten predný bude mať 16Mpix.

Najlepšou správou ale je, že novinka by mala byť predstavená už v druhej polovici apríla s tým, že do predaja by sa dostala už v priebehu mája. Cena je zatiaľ neznáma.

Zdroj: xda

Disqus Comments Loading...