HTC Desire 626 má byť predstavený na MWC, pozrite sa čo ponúkne

Taiwanský výrobca HTC pracuje podľa najnovších správ na rozšírení produktového portfólia strednej triedy smartfónov. Na internet sa totižto dostala tlačová fotografia doposiaľ neuvedeného modelu HTC Desire 626, spolu s časťou hardvérovej špecifikácie. Pripravovaná novinka nesie mnoho podobných rysov s nedávno predstaveným modelom HTC Desire 826, no číselné označenie vyjadruje, že sa bude jednať o jeho okresanú verziu.

HTC Desire 626 by mal byť podľa všetkého vybavený osemjadrovým čipom MediaTek s taktom 1.7GHz, ktorému bude sekundovať 2 GB pamäte RAM. V niektorých krajinách sa však môže objaviť aj druhý variant s čipom Snapdragon 410 a 1 GB RAM. Displej novinky ponúkne rozmer 5-palcov a HD rozlíšenie 1280 x 720 pixelov. K ďalšej výbave sa pripíše 13 MPx hlavný a 5 MPx predný fotoaparát, vnútorná pamäť o kapacite 16 GB a 2000 mAh batéria. Po softvérovej stránke má stále ponúknuť Android 4.4 KitKat.

Na fotografiách je možné vidieť dvojicu otvorov vo vrchnej a spodnej časti konštrukcie. To evokuje prítomnosť reproduktorov BoomSound, ktoré sú známe svojom vynikajúcou kvalitou v porovnaní s ostatnými zariadeniami. Tieto informácie sú však v tomto momente považované za špekulácie, takže sa od reálnych môžu odlišovať.

Predstavenie uvedeného modelu sa odhaduje počas MWC 2015 v Barcelone.

Zdroj: gsmarena

Disqus Comments Loading...