HTC 10 evo: Medzinárodná verzia HTC Bolt už čoskoro

Taiwansky výrobca HTC si naplánoval tlačovku na utorok 22. novembra, ktorá sa bude konať na ich domácej pôde. Oficiálnu pozvánku odhalila taiwanska technologická webstránka Sogi a tým očakávaným zariadením by mala byť celosvetová verzia amerického smartfónu HTC Bolt. Novinka by mal niesť pomenovanie HTC 10 evo.

HTC síce na pozvánke neprezradilo názov zariadenia, ale podľa kvapiek vody usudzujeme, že to bude práve HTC 10 evo s certifikáciou IP57. Pozvánku si môžete pozrieť nižšie.

Ako sme spomenuli, HTC 10 evo by sa oproti verzii, ktorá sa predáva u amerického operátora Sprint, malo líšiť len svojim menom. Na prednej strane bude dominovať 5,5-palcový QHD displej. Pod kapotou mu tyká starší procesor z minulého roku Snapdragon 810 doplnený o 3 GB operačnú pamäť. Interná pamäť sa vyšplhala na 32 GB a výrobca nás neobral ani o slot na microSD kartu. Oproti HTC Bolt by mal globálny variant ponúkať aj 64 GB internú pamäť.

Na zadnej strane sa nachádza 16 Mpx snímač, ktorý doplnil na prednej strane 8 Mpx selfie fotoaparát. Batéria dostala kapacitu 3200 mAh a výrobca využil aj modernejší USB-C konektor.

HTC 10 evo by sa malo predávať hlavne v Ázii, ale dočkajú sa aj zákazníci z Európy, Afriky a Blízkeho východu.

Čo hovoríte na novinku od HTC?

Zdroj: Android Authority

Disqus Comments Loading...