Hry | Sonic Dash – modrý bežec prichádza

Určite máme medzi čitateľmi aj nadšencov pre beh. A tí určite dobre poznajú ten úžasný pocit, keď cítia vo svojich vlasoch odpor vzduchu a naplno si vychutnávajú tú krásu v okolí tak, že ani necítia tú častokrát ukrutnú bolesť v nohách. Vy ale vravíte, že vás beh nebaví? Čo tak vyskúšať novú hru Sonic Dash, v ktorej sa vy nemusíte ani len pohnúť ?

 

Ak by som to mal zhrnúť do jednej vety, táto hra sa príliš nelíši od toho, čo nám v poslednej dobe Obchod Play ponúka. Hlavným hrdinom sa stane malý modrý ježko Sonic, ktorého určite dobre poznáte z animovaného filmu. Sonic je v tejto hre ešte rýchlejší a obratnejší, ako si ho pamätáte. Jeho úlohou je bežať dopredu, míňať rôzne prekážky, či čeliť nepriateľom. K tomu všetkému Vám vývojári zo SEGA of America pripravili vymoženosti, ako napríklad dvojité skoky, či iné. Hra nie je príliš ťažká, ale zároveň ani ľahká, dovolím si povedať, že ide o tzv. zlatú strednú cestu. 

Výhodou Sonic Dash je fakt, že je k dispozícii zdarma, čo dnes nemusí byť pravidlom. Ak ale chcete predsa len prispieť, v hre si môžete dokúpiť rôzne vymoženosti. Hra zožala na platforme iOS veľký úspech, prečo to teda neskúsiť aj na Androide? Sonic Dash je vhodný ako na zahnanie nudy pri dlhších cestách, tak aj na nezáživnej prednáške v škole. Ak si ju raz obľúbite, zabaví vás na pár hodín hrania.

 

Verzia: 3.8.2.Go
Aktuálna cena: Zdarma
Verzia: 3.8.2.Go
Aktuálna cena: Zdarma
Disqus Comments Loading...