Nové Hry Play verzie 5.3 prinášajú vizuálne zmeny a 3 minihry

Aplikácie od spoločnosti Google sú často aktualizované a tým pádom menia aj svoj dizajn. Niekedy sa tieto zmeny stretávajú s nadšením a niekedy s kritikou. Tentokrát bola aktualizovaná aplikácia Hry Play na verziu 5.3 a vy môžete sami posúdiť, či sú zmeny k lepšiemu alebo horšiemu.

Nový dizajn

Po otvorení aplikácie sa dostanete priamo do svojich hráčskych štatistík. V nich máte zoznam nainštalovaných hier. Po novom sú hry radené podľa odohraného času v nich, takže na prvom mieste nájdete vašu najčastejšie hranú hru. Hore sa nachádza tlačidlo do bočného menu, v ktorom môžete nájsť kúpené nenainštalované hry v rámci vášho Google účtu. Nechýba ani možnosť videozáznamu hrania hry a aj ten prešiel redizajnom. Po novom ešte viac pripomína ovládanie fotoaparátu. Radenie jednotlivých položiek a kariet v aplikácii pripomína starší štýl Android KitKat. Rozdiel medzi verziou 5.2 a 5.3 môžete vidieť na nasledujúcich screenshotoch.

3 nové minihry

Nové Hry Play taktiež obsahujú 3 nové minihry, ktoré asi poslúžia len keď nemáte nainštalovanú žiadnu inú lepšiu hru. Je medzi nimi klasický Solitaire, ktorý poznáte z desktopových Windows počítačov. Legendárny Pac-man z automatov 80. rokov asi tiež netreba predstavovať. V Cricket si zas zahráte s lúčnymi koníkmi.

Verzia 5.3.98 Hry Play zatiaľ v našich končinách nieje dostupná, ale môžete si ju nainštalovať z tohto APK súboru.

Verzia: N/A
Aktuálna cena: Zdarma
Verzia: N/A
Aktuálna cena: Zdarma

zdroj: AndroidPolice

Disqus Comments Loading...