HRY | Frontline Commando 2: Pokračovanie akčnej strieľačky s vylepšenou grafikou

Mobilné zariadenia neponúkajú práve najlepšie ovládanie pre akčné hry a preto herné štúdiá hľadajú spôsob, ako mobilné hry v tomto smere vylepšiť alebo aspoň obísť zložité ovládanie. Príkladom je Glu a jeho pokračovanie akčnej strieľačky Frontline Commando 2, ktorá opäť využíva skrývanie sa za prekážkami a takmer úplne odstraňuje priestorový pohyb. Novinka sa len nedávno dostala do obchodu Google Play a to zadarmo, vďaka čomu sú samozrejme prítomné vnútroherné nákupy.

Podobne ako v minulej časti, aj tu začínate ako vojak s obmedzenou výzbrojou, ktorú si časom vylepšujete za peniaze získané v jednotlivých misiách. Medzi najvýznamnejšiu novinku v hre sa pripísala vylepšená grafika a nový tímový element, vďaka ktorému si budete môcť po dobu jedného levelu najať spolubojovníka so špeciálnymi schopnosťami. Ten bude nápomocný najmä v zložitých misiách. Hra ponúka okrem toho režimy singleplayer a multiplayer a v oboch prípadoch je cítiť prítomnosť nákupov. Ak sa nerozhodnete minúť nejaké peniaze, často sa ocitnete v situácií, kedy budete jednoduchšie misie opakovať s cieľom získať peniaze na lepšiu výzbroj. Hra vás dokonca upozorňuje pred misiou, aby ste si vylepšili zbrane pre jej úspešné dokončenie a tiež vám ponúkne ochutnávky lepších zbraní na jednu misiu. Tieto však môžu stáť poriadne veľa.

[vc_gallery type=”image_grid” interval=”3″ images=”281512,281511,281510,281509″ >

Aj napriek silným vnútroherným nákupom sa jedná o zaujímavé pokračovanie so skvelou grafikou a zvukmi. Hru Frontline Commando 2 určite odporúčame aspoň vyskúšať. V obchode Google Play si ju môžete stiahnuť zadarmo z Google Play napríklad prostredníctvom nášho widgetu nižšie.

Verzia: 3.0.3
Aktuálna cena: Zdarma
Verzia: 3.0.3
Aktuálna cena: Zdarma
Disqus Comments Loading...