HRY | Crystalux: Logická hra, ktorá upokojí vašu myseľ

Strieľačky, RPGčka, arkády a iné akčné kategórie hier sú skvelé na odreagovanie sa, no aj od tých je potreba si občas oddýchnuť. V tomto prípade odporúčame jednoduchú logickú hru Crystalux, ktorá má tendenciu precvičiť logické uvažovanie a vďaka príjemnej hudbe sa dostanete do pokojného stavu. Hra je dostupná zadarmo v obchode Google Play a spustíte ju na každom Androide so systémom vo verzii 2.3 a novším.

Crystalux ponúka celkom 90 rôznych levelov, ktoré začínajú od úplne jednoduchých rébusov a s narastajúcim číslom sa obtiažnosť samozrejme zvyšuje. V každej úrovni sa zobrazí hracia plocha s niekoľkými šesťuholníkmi, na ktorých sú vyobrazené kryštály rôznych farieb, tvarov a odlišnou orientáciou. Tieto šesťuholníky treba usporiadať tak, aby sa vo finálnej podobe vytvoril požadovaný tvar z kryštálov. Hra vás tiež sprevádza vtipnými výrokmi, ako napríklad “aj moja stará mama dokázala prejsť túto úroveň”.

Hra Crystalux je naozaj jednoduchá, ponúka pekné používateľské prostredie, skvelú upokojujúcu hudbu a vynikajúce logické hádanky. Titul je navyše zadarmo, takže ak ste fanúšik tohto typu hier, neváhajte a stiahnite si ju prostredníctvom nášho widgetu.

Verzia: 2.3.1
Aktuálna cena: Zdarma
Verzia: 2.3.1
Aktuálna cena: Zdarma
Disqus Comments Loading...