Holofone Phablet má vlastný projektor, bootuje Android aj Windows 10

Ak ste hľadáte unikátne zariadenie, ktoré je úplne odlišné od ostatných, tak máme pre vás TIP. Spoločnosť Akyumen predstavila na svojich stránkach tabletofón, resp. tablet, s názvom Holofone Phablet. Ten zaujme nielen svojou veľkosťou displeja, ktorý má uhlopriečku až 7-palcov, ale aj výbavou a funkciami.

Novinka láka potenciálnych kupcov na dual boot funkciu, vďaka ktorej môžete na tomto zariadení pracovať s Androidom, ale aj Windowsom 10. Vďačí za to použitiu procesora Intel Cherry Trail 8300, či 4GB operačnej pamäte RAM a 128GB interného úložného priestoru. Vo výbave ale nájdete aj 13 Mpix fotoaparát, 5 Mpix prednú kameru a dokonca pico projektor s rozlíšením 720p. Žiaľ, Holofone Phablet je vybavený len 2910 mAh btériou, ktorá vzhľadom na veľkosť displeja zrejme neuspokojí potreby náročných používateľov.

Samotný projektor je jedným z najzaujímavejších parametrov. Výrobca pri ňom uvádza svietivosť 35 lumenov a možnosť premietania obrazu vo veľkosti ekvivalentnej 100-palcového televízoru.

Holofone Phablet je možné predobjednať v niekoľkých cenových “balíkoch”, ktorých suma sa pohybuje na úrovni od 600 do 950 dolárov. Ich obsah sa líši najmä príslušenstvom, ktoré k smartfónu dostanete. Prvé zariadenia sa majú začť dodávať už v septembri a novembri.

  • Základný balík (750$): Pero, kvalitné slúchadlá, jednoduchý stojan, ochranu na displej. 
  • Prémiový balík (850$) :Pero, kvalitné slúchadlá, stojan so vstavanou batériou (pridá 5 hodín života batérie), ochranu na displej, externý Bluetooth reproduktor.
  • Pokročilý balík (950$): Pero, kvalitné slúchadlá, stojan so vstavanou batériou (pridá 5 hodín života batérie), ochranu na displej, externý Bluetooth reproduktor, herný ovládač. 
  • Vzdelávací balík (600$): Pero, kvalitné DNA slúchadlá, jednoduchý stojan, ochrana na displej, DNA reproduktor, Akyumen školský batoh.

Zdroj: akyumen

Disqus Comments Loading...