Guess The Movie: Otestujte si znalosti filmov

Filmy sa vďaka ich dostupnosti stali v poslednom čase najlacnejším kultúrnym zážitkom a pomocou dnešných technológií si ich môžeme vychutnať skutočne všade, dokonca aj na naších mobilných zariadeniach s Androidom. V prípade, že patríte k filmovým fanúšikom a radi by ste si otestovali rozsah svojich vedomostí z tohto segmentu, predstavíme vám hru pre operačný systém Android s názvom Guess The Movie.

Koncept hry je veľmi jednoduchý. Vašou úlohou bude napísať názov filmu podľa jedného obrázka, ktorý ho vystihuje. Tieto minimalistické obrázky vytvorili autori aplikácie a musíme povedať, že si skutočne dali veľkú námahu. Po spustení aplikácie máte na výber dve kategórie a to: výber najlepších filmov roku 2012 a prvé kolo filmových hádaniek. Po tom, čo prejdete prvé kolo, otvorí sa vám ďalšie a tak ďalej. Pri hádaní filmov môžete použiť sociálne siete Twitter a Facebook, na ktorých zavesíte aktuálny obrázok na svoju plochu a vaši priatelia vám môžu pomôcť. Ak nebudete vedieť rozlúštiť o aký film ide, hra ponúka pomôcku kde vám prezradí niečo o filme alebo vyrieši hádanku. To však stojí body, ktoré sú obmedzené a veľmi ťažko sa získavajú.

Guess The Movie je podarená aplikácia a teší sa veľkému záujmu používateľov systému Android. Ak ste filmový fanúšik, rozhodne si ju musíte nainštalovať. V obchode Google Play je dostupná verzia zdarma s obmedzeným počtom hádaniek, no za 0,79 € si môžete odomknúť celý obsah. Hru si stiahnete alebo zakúpite kliknutím na náš widget umiestnený nižšie.

Verzia: 3.32
Aktuálna cena: Zdarma
Verzia: 3.32
Aktuálna cena: Zdarma

Verzia: 3.1
Aktuálna cena: 1,44 €
Verzia: 3.1
Aktuálna cena: 1,44 €
Disqus Comments Loading...