Google Calendar: Ak vám nevyhovuje čas udalosti, jednoducho nájdite a nastavte lepší

Bežne sa stáva, že niekomu zrazu nevyhovuje naplánované stretnutie a potreboval by ho presunúť na vhodnejší čas či dátum. Nástroj Google Calendar dostáva novú funkciu, pomocou ktorej bude možné jednoducho a efektívne presunúť čas stretnutia. Keď ste pozvaný na udalosť (či už ste na ňu reagovali “áno”, “nie” alebo “možno”), môžete navrhnúť nový čas udalosti, pokiaľ vám ten pôvodný z akýchkoľvek dôvodov nevyhovuje.

Náš tip
Google kalendár bude praktickejší, zvýši vám produktivitu

Podľa kalendárov ostatných je možné vytvoriť návrh nového času udalosti

Správy typu “mne tento čas nevyhovuje, kedy inokedy ste všetci voľní?” nikoho netešia, skôr rozčuľujú. Pomocou Google Calendar si teraz môžte prezrieť kalendáre ostatných (pokiaľ vám to povolia), v zobrazení vedľa seba. Takto môžte prehľadne nájsť čas, ktorý bude vyhovovať pre všetkých. Potom môžete do udalosti poslať váš návrh nového času do udalosti a ostatní môžu (ale samozrejme aj nemusia) prijať váš návrh.

Funkcia je k dispozícii v G Suite a v Microsoft Exchange, nebude však fungovať v udalostiach pre 200 a viac ľudí. Funkcia je už dostupná pre web, v mobilnej verzii sa spustí 13. augusta.

Verzia: Rôzne
Aktuálna cena: Zdarma
Verzia: Rôzne
Aktuálna cena: Zdarma
Disqus Comments Loading...