Gigabyte GSmart Guru GX: Nová vlajková loď s cenovkou pod 300 eur

Gigabyte GSmart uvádza na trh svoju novú vlajkovú loď, ktorá sa u nás predáva pod označením GSmart Guru GX. Tento smartfón v cene pod 300 eur, ponúka napríklad hliníkové unibody telo s hrúbkou iba 7 mm, nízku hmotnosť 115 gramov, či 8-jadrový procesor a podporu LTE. 

Nová vlajková loď od GSmartu prichádza na trh v čiernej farbe, vybavená osemjadrovým procesorom Qualcomm Snapdragon 615, ktorého každé z ôsmich jadier je taktované na 1,5 GHz. O grafický výkon sa stará jednotka Adreno 405, k tomu GSmart pridáva 32 GB používateľskej pamäte rozšíriteľnej o microSD a 2 GB pamäte RAM. Zariadeniu nechýba ani 5-palcový IPS displej s full HD rozlíšením (1920 × 1080 pixlov) chránený odolným sklom Gorilla Glass 3, 13 Mpix fotoaparát so snímačom od Sony, 5 Mpix prednú kameru, či podporu  4G/LTE s rýchlosťou do 150 Mbps. O dlhý chod na jedno nabitie sa má postarať batéria s kapacitou 2300 mAh.

Ako operačný systém je použitý Android 4.4.4 KitKat, v ktorom výrobca pribalil aj nejaké tie aplikácie navyše. Radi a často prenášate súbory medzi smartfónom a PC? V rámci exkluzívneho balíka aplikácii GSmart Value Pack sa nachádza aj WirelessDisk, ktorý umožňuje bezdrôtovo prenášať súbory práve medzi smartfónom a PC tak, akoby ste ich mali pripojené káblom

Odporúčaná maloobchodná  cena za GSmart Guru GX je 289 Eur.

Disqus Comments Loading...