Gangstar Rio, Dungeon Hunter 3, Temple Run a ďalšie 4 hry, ktoré boli predstavené minulý týždeň a mohli by vás zaujať!

Minulý týždeň bol pre komunitu Android hráčov hojný. Na Google Play Store pribudlo niekoľko herných titulov, na ktoré sme už dlho čakali, ale pribudli aj novinky, ktoré svojím spracovaním vyrazili dych. Celkovo si tak môžete vychutnať predstavenie 7 herných noviniek, ktoré si v zápätí môžete stiahnuť do svojich smartfónov a tabletov. Tak sa na ne poďme spoločne pozrieť…

Gangstar Rio: City of Saints od Gameloftu

Gameloft vydal ďalšiu verziu hry Gangstar Rio, ktorá tentokrát nesie označenie City of Saints. Hra je situovaná do prostredia mesta Rio de Janiero v Brazílii, kde ste v úlohe miestneho gangstra s množstvom zbraní, ktorý musí plniť množstvo misií. Táto hra v mnohom pripomína jeden z najžiadanejších herných titulov pre Android v dnešnej dobe – GTA III, no spracovaním a ani inými vlastnosťami za herným titulom od Rockstar Games v mnohom zaostáva. Gameloft sa snaží v poslednej dobe produkovať tituly, ktoré majú osloviť svojím spracovaním a funkciami, no nie vždy sa im podarí zámer tak, ako by chceli. Gangstar Rio: City of Sainst je toho dôkazom.

Hra vám za cenu 5,49€ ponúka 60 misií, v ktorých budete mať možnosť využiť niekoľko desiatok druhov zbraní, áut aj miestnu špecialitu – explozívny futbal. Počas misií budete likvidovať skorumpovaných politikov, doručovať špeciálne zásielky, kradnúť autá či chrániť svedkov, ktorí vám pomôžu zničiť na súde konkurenciu. Vo voľnom čase si môžete napríklad zalietať na vrtuľníku, lietadle alebo šoférovať tank a užívať si vaše “horšie ja”. Nechýba ani možnosť kompletného prerobenia vašej postavy – na výber máte niekoľko druhov tričiek, nohavíc či módne doplnky ako okuliare. Tak ako aj v GTA III, aj tu si môžete popri hraní užiť niekoľko zaujímavých hudobných rádií s ich hudobnou produkciou. Ak sa vám tento titul pozdáva, môžete si ho zakúpiť pomocou nášho widgetu nižšie.

  

 

Gangstar Rio: City of Saints
Gameloft
Verzia 1.0.0 (27. 3. 2012)
Veľkosť 2,2 MB
2.2+

5,49 €

Ďalšia strana: Dungeon Hunter 3

Dungeon Hunter 3 od Gameloftu

V decembri 2011 Gameloft sľuboval príchod tohto herného titulu v januári tohto roku. Svoje predstavenie titul Dungeon Hunter 3 zažil však až na konci marca. Odvtedy je dostupný bezplatne na Google Play Store a svojim spracovaním by mal osloviť hlavne fanúšikov RPG hier ako WoW či Diablo. Ako aj iOS verzia, aj tá v Play Store ponúka 16 arén, v ktorých môžete bojovať proti svojim protivníkom prichádzajúcim vo vlnách. Svoje schopnosti môžete skúšať až v 5 rôznych obtiažnostiach. Na začiatku si vyberiete postavu, s ktorou chcete hrať. Na výber máte 4 rasy – Warlord, Astromancer, Trickster alebo Shaman, a ktorú si vyberiete je len a len na vás. Potešiť by sa mali aj dievčatá, pretože pri výbere postavy si môžete zvoliť aj pohlavie. Čo však nepoteší všetkých potencionálnych hráčov tejto hry je množstvo in-app nákupov, ktoré sú vám počas hry ponúkané ako “dobrovoľné”.

Tak, ako to pri RPG hrách tohoto kalibru býva, výberom svojho hrdinu len začínate. Nasleduje približne 1,000 doplnkov, vrátane zbraní, výzbroje, talizmanov, atď…, ktoré získavate počas hry alebo si ich v prípade, že ste nedočkaví, môžete zakúpiť hneď na začiatku hry. Pomocou týchto vecí môžete svojho hrdinu premeniť na najsilnejšieho hrdinu v arénach, ktoré sú preplnené nepriateľmi rôzneho rázu. Počas bojov musíte získavať aj tzv. experience points, pomocou ktorých sa vám otvárajú ďalšie levely, vylepšenia a skúsenosti. Svojho hrdinu môžete previesť arénami až v 4 svetoch, ktoré sú spracované naozaj do najmenších detailov. Gameloft sa “pohral” aj s ovládaním a jeho odozvou, preto si môžete vychutnať detailný boj s odozvou vášho dotyku v reálnom čase. Dungeon Hunter 3 si stiahnete pomocou nášho widgetu nižšie.

  

 

 

Dungeon Hunter 3
Gameloft
Verzia 1.0.8 (31. 3. 2012)
Veľkosť 2,8 MB
2.2+

Zadarmo

 Ďalšia strana: Temple Run

Temple Run od Imangi Studios

Temple Run je herným mýtom posledných mesiacov. Na Play Store sa pred jeho oficiálnym predstavením vyskytli desiatky falošných kópií, ktoré boli natoľko presvedčivé, že sa dali nachytať tisícky ľudí. Kópie tohto herného titulu poväčšine obsahovali škodlivý softvér alebo len “neúspešný” pokus o napodobenie gameplayu z originálu. Originálny Temple Run od Imangi Studios uzrel zvetlo Android sveta 27. marca a tak, ako aj iOS verzia, je bezplatný a bez reklám. Peniaze vám však bude treba, ak sa rozhodnete zakúpiť si niekoľko mincí, ktoré sú potrebné pre zaplatenie vylepšení z obchodu, ktoré vám počas hry pomôžu.

Ste archeológ, ktorý ukradol z chrámu zlatý artefakt, čo sa nepáči jeho “obyvateľom”. Vašim cieľom v tejto hre je utekať. Musíte ujsť šialeným démonským opiciam, ktoré vás o začiatku naháňajú a pokúšajú sa vás zjesť na večeru. Počas behu po stenách a cestičkách z chrámu si otestujete svoje reflexy aj rýchlosť vašich reakcií. Švihom ovládate zmenu smeru doľava či doprava a takisto skákanie či šmýkanie sa po zemi. Počas behu musíte náklonom vášho zariadenia usmerňovať vášho bežiaceho hrdinu aby zbieral mince, za ktoré si môžete kúpiť power ups – akési zrýchľovače, ale mince vám takisto odomknú nových hrdinov, s ktorými sa potom môžete pokúšať o čo najdlhší beh. Hra, na ktorú čakali desaťtisíce ľudí je teda obyčajná naháňačka s čiernymi opicami, počas ktorej musíte zbierať mince. Nenechajte sa však odlákať jednoduchosťou, za tých pár dní, čo je Temple Run dostupný na Play Store, sa objavilo už niekoľko závislých hráčov. A musíte uznať, že hry tohoto typu dokážu ľudí zabaviť častokrát dlhšie ako detailne prepracované super-hry, ktoré okrem vášho Android zariadenia prehrievajú aj váš mozog. Originálny Temple Run si môžete stiahnuť pomocou nižšie situovaných widgetov.

    

 

 

Temple Run
Imangi Studios
Verzia 1.0.1 (30. 3. 2012)
Veľkosť 26 MB
2.1+

Zadarmo

Ďalšia strana: Star Defender 3

Star Defender 3 od Awem Studio

Star Defender 3 je hra určená pre fanúšikov hier ako Space Invaders či Phoenix od TI-83. V tejto hre ste vodičom vesmírnej lode, ktorá v otvorenom vesmíre bojuje proti hordám nepriateľských mimozemšťanov. Vo svojej vesmírnej lodi musíte prekonať 8 veľkých misií, v ktorých budete mimozemšťanov ničiť rôznymi druhmi zbraní, ako napríklad lasery, míny, nukleárne bomby, piranhe, parazitrony a ďalšie.  Svoje sily však musíte sústrediť hlavne na posledný boj – Star battle, v ktorom sa ukážu vaše schopnosti a zručnosti vo vedení vesmírneho plavidla a vaša muška pri strieľaní do nepriateľského monštra!

Star Defender 3 ponúka nový systém ovládania jedným prstom, ktorý vám zaručí pohodlné hranie aj vtedy, keď telefón držíte v jednej ruke. Pomocou tohoto ovládania budete musieť prejsť viac ako 100 výborne graficky spracovaných levelov, v ktorých sa stretnete s obrovským množstvom nepriateľských mimozemšťanov v rôznych formách na ich lodiach. Každý druh nepriateľa má špecifickú loď, ktorá má aj špecifickú zbraň, na ktorú by ste si mali dávať pozor. Počas hry vám okrem množstva vašich zbraní a vašej presnej mušky a rýchlosti pomôžu aj bonusy v podobe zamrznutia času či nesmrteľnosti. Táto hra, ktorá má veľmi dobré spracovanie, ovládanie aj gameplay, preverí vašu rýchlosť, presnosť aj logiku, preto, ak sú tieto vlastnosti vašimi prednosťami, vyskúšajte Star Defense 3 na vašom Android zariadení! Za cenu len 74 centov máte k dispozícii peknú strieľačku v kvalitnom spracovaní, ktorá vás dokáže zabaviť na dlhé chvíľe. Kúpiť si ju môžete po kliknutí na náš widget.

  

 


 

Star Defender 3™
Awem studio
Verzia 1.5.1 (29. 3. 2012)
Veľkosť 29 MB
2.3+

0,74 €

 

 

Ďalšia strana: Another World

Another World od DotEmu

Another World je klasická kultová video hra z ’91 roku, ktorá sa dočkala svojho spracovania v podobe Android hry s HD grafikou. Táto hra spracováva príbeh Lestera Knight Chaykina, fyzika, ktorý sa ocitne na neznámej mimozemskej planéte po tom, ako jeho laboratórium zasiahol blesk pri zrážke častíc. Lestera sa mimozemšťania rozhodnú zotročiť, preto sa zo všetkých síl snaží uniknúť z tejto podivuhodnej planéty, od tých tyranských oblúd, ktoré si z neho chcú spraviť poskoka. Táto hra prináša zaujímavé prepracovanie originálnej verzie z minulého tisícročia, ktoré je spracované veľmi moderným štýlom, no ponechané v podobnosti s originálom.

DotEmu, ktoré vydalo špeciálnu verziu Another World pre Android pri príležitosti 20 výročia tejto hernej klasiky, nezaprelo dávne korene tejto hry a preto sa rozhodlo umožniť hráčom pôžitok z hry v originálnom rozlíšení, ktoré si môžete prepnúť do HD rozlíšenia kedykoľvek počas hry prejdením po displeji s dvoma prstami naraz. Dve verzie poskytuje autor aj pri ovládaní – hru môžete ovládať dotykovo alebo pomocou originálneho D-padu. Levely môžete prechádzať v 3 rôznych obtiažnostiach a počas hry môžete získať až 10 ocenení vďaka integrácii OpenFeint. Profesionálni hráči, ktorí disponujú herným Android smartfónom Sony Ericsson Xperia Play sa určite potešia jeho podpore, a potešíme aj majiteľov Zeemote BT joystickov, ktorí si túto hru môžu vychutnať takisto naplno. Tí, ktorí mali tú česť a zahrali si túto hru ešte v 90-tych rokoch sa určite potešia aj originálnym soundtrackom, ktoré boli prerobené do kvalitnejšej podoby. Slovami samotných hráčov – toto nie je hra pre ľudí, čo sa rýchlo vzdávajú a dokážu sa nechať vyviesť z miery po pár minútach, toto je jednoducho iný svet, ktorý musíte poraziť! Another World si môžete zakúpiť za necelé 4€ na Google Play Store aj pomocou nášho widgetu.

  

 

 

Another World
DotEmu
Verzia 1.0.3 (27. 3. 2012)
Veľkosť 15 MB
2.1+

3,99 €

 Ďalšia strana: Battle Lines

Battle Lines od Reflective Layer

Tento kúsok poteší hráčov, ktorí obľubujú vojnové strategické hry. Battle Lines je hra, ktorá sa svojou podstatou podobá na známu Android hru Flight Control, no ponúka prepracovanejšiu grafiku a príbeh, ktorý vás zaujme. Ste veliteľom vojnovej základne (buď vojnovej lode alebo normálnej, pozemnej základne), ktorého úlohou je ochrániť svoju základňu pred nepriateľskými lietadlami, ktoré sa snažia zničiť všetko, čo by im mohlo prekaziť vojnové ťaženie. Zvolajte na poplach a štartujte vlastné bojové lietadlá a stíhačky, aby ste čo najrýchlejšie odvrátili nebezpečenstvo, ktoré hrozí vašej základni a vašim vojakom. Ako dlho dokážete udržať bojovú líniu?!

Boje s vašimi nepriateľmi prebiehajú v tejto hre na 6 rôznych bojových mapách. Proti nepriateľom môžete povolať až 3 druhy lietadiel, ktoré počas hry získavaním bodov a víťazstiev môžete vylepšovať a pridávať im napríklad nové zbrane. Tých nájdete v obchode až 20 druhov, takže si určite budete mať z čoho vyberať. Počas hry sa stretnete s rôznymi prírodnými živlami, podľa toho, v ktorej oblasti j práve vaša základňa situovaná. Nezľaknite sa teda, keď sa nad vašou základňou zjaví hmla alebo začne burácať víchrica. Každá jedna mapa obsahuje vlastný návod, ako ju máte hrať, preto sa nemusíte báť, že by ste túto jednoduchú hru nezvládli. Pohyb lodí a ich ovládanie je verné známe z hry Flight Control – lietadlá ovládate pomocou ich leteckej dráhy, ktorú kreslíte prstom po displeji. Určite vás poteší aj to, že kampaň bude pokračovať v ďalších aktualizáciách, ak autori splnia svoj sľub, preto sa môžete tešiť na hodiny zábavy s hrou Battle Lines! Ak aj vás zaujala táto výnimočná hra, môžete si ju zakúpiť na Android Markete už za 1,49€. Pekne a detailne spracovaná grafika a gameplay s rôznymi vylepšeniami za tú cenu určite stoja!

  

 

Battle Lines
Reflective Layer
Verzia 1.0 (27. 3. 2012)
Veľkosť 6,0 MB
1.6+

1,49 €


Posledná strana:
Minibash

Minibash od Nabi Studios

Na záver tu máme jednu oddychovku pre všetkých, ktorý chcú zahnať nudu jednoduchou a zábavnou Android hrou. Minibash je hra, ktorá vznikla najprv ako flash a iOS verzia a vďaka Nabi Studios sa dostala aj na Google Play Store pre operačný systém Android. Ide o veľmi jednoduchú 2D bojovú hru, ktorá prináša animované boje medzi farebnými panákmi, ktorí sa kopú a dávajú si rany päsťou všade, kde vás to len napadne. Pomocou “voľnej bojovej techniky” sa dostávate cez turnaje, na ktoré sa môžete pripraviť v tréningoch pre jedného. 

  

Okrem farebných krvavých bojov máte k dispozícii aj možnosť vylepšiť si svojho boxera pomocou rozličných účesov, farbou tela či dokonca aj farbou krvi, a dokonca môžete na svojich bojovníkov pridávať aj svalovú hmotu na rukách, nohách, chodidlách či pästiach. Po úplnom prerobení bojovníka podľa vašich predstáv môžete vstúpiť do online turnaja, kde bojujete proti takisto prerobenému bojovníkovi v reálnom čase na život a na farebnú smrť :) Ak sa teda nebojíte trocha farby a myslíte si, že dokážete byť lepší ako ostatní, stiahnite si Minibash pomocou nášho widgetu zadarmo z Google Play Store. Nakoľko je táto hra na Play Store len krátko, nezľaknite sa, ak sa počas hrania stretnete s pár chybami v hre, vývojársky tím už určite pracuje na ich odstránení.

  

 

 

Minibash
Nabi Studios
Verzia 1.0 (16. 3. 2012)
Veľkosť 6,4 MB
2.2+

Zadarmo

Dúfame, že ste sa nášmu sumáru hier z posledného týždňa potešili a našli ste aspoň jeden herný titul, ktorý vás zaujal. Ak nie, tak nezúfajte a sledujte pravidelne náš portál MôjAndroid.sk, ktorý vám prináša každý deň novinky z Android sveta. Každý pondelok, stredu a piatok sa takisto môžete tešiť na seriál Obedná prestávka, ktorý vám prináša vždy novú Android hru, ktorá by vás mala zabaviť nielen počas obednej prestávky ;)

Zdroje: AndroidPolice.com, DroidGamers.com, Android-repair.info (logo)

Disqus Comments Loading...