Gameloft pripravuje svoju prvú fyzikálne založenú puzzle hru s názvom Shark Dash! [AKTUALIZOVANÉ]

Herný gigant, spoločnosť Gameloft už začiatkom mesiaca uverejnila nepresné informácie o 2 nových herných tituloch, ktoré pripravuje. Jeden zo screenshotov obsahoval obrázok žraloka, ktorý, ako sa ukázalo, bol screenshot z portu hry Shark Dash – prvej fyzikálne založenej puzzle hre, ktorú tento gigant pripravuje. Práve o tejto hre si teraz predstavíme niekoľko detailov.

Shark Dash je prvý pokus Gameloftu o vytvorenie fyzikálne založenej puzzle hry. Budete stáť v pozícii žraloka s menom Sharky, ktorý je gumenou hračkou do kúpeľa. Jeho priateľku uniesli zlé gumené kačice, ktoré chce Sharky za každú cenu poraziť. K ich porazeniu použije všetky svoje zručnosti a so záchranou jeho priateľky mu pomôžu aj jeho priatelia, ktorí majú takisto niekoľko špeciálnych zručností. Shark Dash príde na Google Play Store s 96 levelmi, ktoré budú situované do 4 svetov (predstavovaných kúpeľňami). Sharkyho úlohou bude skákať z vody a zbierať rôzne predmety či preskakovať prekážky, ktoré ho posunú bližšie k jeho priateľke. Viac informácií vám možno prezradia nasledujúce uniknuté screenshoty.

  

  

Aj keď Gameloft vyhlásil, že všetky hry, ktoré vydá v roku 2012 budú bezplatné (tzv. free-to-play), Shark Dash bude zrejme výnimkou. Táto hra by mala byť predstavená už 19. apríla, čiže za pár dní, a jej cena je určená na $0.99 (okolo 75 eurocentov). Dosť však bolo slov, pozrite si nasledujúci trailer a vytvorte si na túto hru vlastný názor.

Sme zvedaví, aké ďalšie vlastnosti bude táto hra ponúkať a určite sa tešíme na jej oficiálne predstavenie. Takisto sa tešíme na ďalší ohlásený herný titul of Gameloftu, ktorý nesie názov Dark Kings Free+. Táto hra je už oficiálne dostupná vo Francúzsku, preto by sa na náš trh mohla dostať v tom istom čase ako Shark Dash. Ako sa vám Shark Dash zatiaľ pozdáva?

Aktualizácia 19.4.2012, 16:00 hod

Android hra Shark Dash je už dostupná na Android Markete za cenu 0,79€. Ovládanie drag & release pripomína Angry Birds, preto vám bude veľmi blízke. V jednotlivých leveloch musíte pozbierať čo najviac hviezdičiek v čo najkratšom čase a pomocou čo najmenšieho počtu skokov, za čo budete patrične ohodnotení 1 až 3 hviezdičkami po prejdení levelu. Dokážete pomôcť Sharkymu s jeho úlohami?! ;-)

Shark Dash
Gameloft
Verzia 1.0.5 (19. 4. 2012)
Veľkosť 2,3 MB
2.1+

0,79 €

Zdroj: DroidGamers

Disqus Comments Loading...