Flipboard aktualizácia na verziu 1.9.7 prináša audio obsah

O aplikácii Flipboard sme vás informovali už v minulosti a nie je to tak dávno, čo prešla aktualizáciou a priniesla nové používateľské zážitky. Dnes máme za sebou ďalšiu aktualizáciu, ktorá rozširuje možnosti tejto populárnej čítačky RSS kanálov.

Aktualizácia na verziu 1.9.7 prináša rozšírenie kanálov o streamovanie zvukových záznamov. Taktiež je možné zdieľať hudbu pomocou SoundCloud a samozrejmosťou je aj niekoľko opráv a vylepšenie výkonu aplikácie.

Počúvanie zvukových kanálov je v aktualizovanej aplikácii Flipboard umožnené na vybraných spravodajských serveroch ako NPR Fresh Aiar a podobne. Po spustení streamu si môžete aplikáciu odstrániť z hlavnej obrazovky a popri počúvaní streamu napríklad surfovať na internete alebo čítať priamo v aplikácii Flipboard iné kanály a články. Stream aplikácie Flipboard potom môžete ovládať v notifikačnej lište.

Ak ešte nepoznáte čítačku RSS kanálov, je to aplikácia, ktorá slúži na rýchly prístup ku správam jednotlivých médií na internete. Podľa vášho záujmu si pridáte spravodajstvo z niekoľkých stránok, ktoré vás zaujímajú a potom už nebráni nič v tom, aby sa k vám hrnuli novinky v podobe spravodajstva v jednej aplikácii. Aplikácia Flipboard je optimalizovaná pre smartfóny, no spustíte ju aj na tabletoch so 7 palcovou obrazovkou. Aplikácia je zadarmo dostupná v Google Play Store.

Verzia: Rôzne
Aktuálna cena: Zdarma
Verzia: Rôzne
Aktuálna cena: Zdarma

Zdroj, foto: Google Play Store, aplikácia Flipboard

Disqus Comments Loading...