Creative MUVO mini – nový vodeodolný Bluetooth reproduktor

Spoločnosť Creative predstavila nový produkt z rodiny MUVO. Bezdrôtový a vodeodolný reproduktor Creative MUVO mini zaujme vzhľadom aj funkciami. Reproduktor bude dostupný v 4 farebných prevedeniach, pričom vďaka jeho konštrukcii odolá aj drsnejšiemu prostrediu a zaobchádzaniu.

“Pri navrhovaní reproduktora Creative MUVO mini sme chceli dosiahnuť to, aby si naši užívatelia mohli vychutnať optimálny zvukový zážitok z najkompaktnejšieho reproduktora, ktorý môžete vložiť do vrecka alebo do kabelky, skrátka vezmete ho so sebou, nech idete kdekoľvek. Aby sme sa uistili, že tento malý reproduktor naozaj prinesie hlasný a jasný stereofónny zvuk, zvolili sme použitie dvoch výškovo vyladených a odľahčených plnohodnotných meničov. Navyše, špeciálny dizajn nadrozmernej mriežky smerujúcej dopredu rozširuje a vylepšuje basový výkon tohto kompaktného reproduktora a vytvára veľký basový reproduktor’.” povedal Chew Eng Niu, Senior manažér pre pokročilé multimediálne produkty v spoločnosti Creative Technology.

“Posunuli sme sa oveľa ďalej, aby reproduktor MUVO mini mohol byť certifikovaný štandardom krytia IP66, ktorý testuje odolnosť zariadenia na vonkajšie vplyvy za každého počasia, ako je voda a prach, tak aby si užívateľ mohol vychutnať skvelý zvuk kedykoľvek, kdekoľvek a v akomkoľvek počasí. Či už to bude piknik na pláži, nočná hip-hop párty, letný tábor alebo telefonický hovor rodine z výletu. Reproduktor MUVO mini je ideálnym spoločníkom odolným voči poveternostným podmienkam, nech ste kdekoľvek.” dodal Niu.

Základom tohto reproduktora sú dva 1.3” výškovo vyladené a odľahčené meniče poskytujúce hlasný stereo zvuk z kompaktného krytu. Spoločnosť im robí aj nadrozmerný interný pasívny menič, ktorý má špeciálny dizajn nadrozmernej mriežky smerujúcej dopredu, čo rozširuje a zlepšuje výkon basov tohto malého a kompaktného reproduktora. Reproduktor Creative MUVO mini je navrhnutý a zostavený podľa štandardu krytia IP66 pre ochranu proti prachu a vode, takže je ideálnym kompaktným reproduktorom pre širokú škálu použitia. Používanie uľahčuje aj pohodlné nabíjanie cez USB, ktoré nielen že dokáže hlasno prehrávať zvuk bezdrôtovo z mobilných zariadení, ale taktiež sa dokáže pohodlne nabíjať cez akékoľvek USB pripojenie. Vrch reproduktora je navyše potiahnutý gumovou vrstvou, ktorá uľahčuje jeho uchopenie do ruky.

MUVO mini prichádza s bezdrôtovou technológiou Bluetooth a technológiou NFC pre bezproblémové pripojenie s kompatibilnými NFC zariadeniami. Vďaka tomu môžete bezdrôtovo prehrávať hudbu, ale aj prijímať hovory. Na káblové pripojenie slúži 3,5 mm audio jack.

Technické špecifikácie – Creative MUVO mini

  • Rozmery reproduktora: 190 x 37 x 59 mm
  • Hmotnosť reproduktora: 288 g
  • Bluetooth verzia: Bluetooth 4.0
  • Bluetooth frekvencia: 2402 – 2480 MHz
  • Podporované Bluetooth profily: A2DP, AVRCP (Diaľkové ovládanie Bluetooth), HFP (Handsfree Profil)
  • Podporované kodeky: SBC
  • Dosah pre Bluetooth zariadenia: Do 10 metrov (Merané v otvorenom priestore. Múry a predmety môžu mať vplyv na dosah zariadenia.)
  • Podporuje bezproblémové párovanie a spojenie s Bluetooth (NFC) mobilnými zariadeniami
  • Integrovaný 3.5mm Aux In vstup pre ostatné audio zariadenia
  • 3.6V 2200mAH (7.92Wh) lítium-iónová batéria, až 10 hodín prehrávania hudby
  • Jednoduché nabíjanie cez Micro USB s vašimi akýmikoľvek USB nabíjačkami
  • Kompatibilný s PC (Windows XP/Vista/7/8/8.1), Apple Macintosh vybavenými bezdrôtovou technológiou Bluetooth
  • Kompatibilný s väčšinou hlavných značiek mobilných telefónov podporujúcich Bluetooth technológiu A2DP
  • Kompatibilné s mobilnými telefónmi vybavenými technológiou NFC pre bezproblémové párovanie a pripojenie
  • Reproduktor MUVO mini je dostupný v čiernej, bielej, modrej a červenej farbe

Cena a dostupnosť

Cena prenosného bezdrôtového reproduktora Creative MUVO mini je stanovená na 59,99 EUR, je dostupný v online obchode na creative.com.

Zdroj: TS

Disqus Comments Loading...