Citylife.sk: Prehľad kultúrnych udalostí v Bratislave a jej okolí

Nová aplikácia Citylife.sk je určená pre všetkých tých, ktorí chcú mať prehľad o tom, aké kultúrne udalosti sa odohrávajú v hlavnom meste Slovenska, Bratislave a jeho okolí. Aplikácia obsahuje program všetkých kín, divadiel, klubov, galérií, koncertných sál a kultúrnych domov. Jednoduchým spôsobom tak môžete zistiť  podrobné informácie o podujatiach, ktoré sa konajú alebo sa budú konať v Bratislave a v širšom okolí mesta.

Aplikácia Citylife.sk poteší prehľadným a moderným používateľským prostredím. Rozdelená je do niekoľkých častí, v ktorých nájdete odporúčané podujatia zo všetkých kategórií alebo tiež akcie roztriedené podľa typu, ako napríklad filmy, koncerty, party, divadlá, výstavy, festivaly a iné. Každá obsahuje zoznam s položkami, z ktorých sa po kliknutí dozviete ďalšie podrobnosti, ako napríklad o čom dané predstavenie, film, festival alebo koncert je, program,  kedy a kde sa koná, či aká je výška vstupného. Zobraziť sa dajú tiež len tie akcie, ktoré prebiehajú dnes alebo zajtra.

 

Jednotlivé podujatia môžete prehliadať aj podľa miesta kde sa konajú alebo dátumu. K jednotlivým akciám je možné pridať pripomienku, ktorá vás na jej začiatok upozorní jednu hodinu dopredu. Hviezdička pridá položku do záložky MyCityLife, ktorá bude obsahovať vaše obľúbené akcie a miesta. Samozrejmosťou je možnosť zdieľania na sociálnych sieťach a v službách, ktoré podporuje váše zariadenie.

Databáza aplikácie Citylife.sk je synchronizovaná s obsahom rovnomenného webu, ktorý je zároveň aj jej autorom. Stiahnuť si ju môžete zadarmo z Google Play Store.

Verzia: 1.0.1
Aktuálna cena: Zdarma
Verzia: 1.0.1
Aktuálna cena: Zdarma
Disqus Comments Loading...