CircleLauncher: Náhrada priečinkov na úvodnej obrazovke

Úprava úvodnej obrazovky je pre mnohých Android fanúšikov každodenným rituálom a práve z toho dôvodu si predstavíme zaujímavú aplikáciu s názvom CircleLauncher. Úvodom chceme upozorniť, že sa nejedná o klasický Launcher aplikácií ale o jednoduchý widget, ktorý pomôže upratať ikony na obrazovke. Táto aplikácia pridá widget o rozmere 1×1, ktorý vynikajúcim spôsobom nahrádza priečinky.

Po inštalácii stačí len otvoriť miniaplikácie a pretiahnúť CircleLauncher widget na pozadované miesto. Následne sa otvoria bohaté nastavenia widgetu, kde si vyberiete zoznam až deviatich telefónnych kontaktov alebo aplikácií, ktoré sa budú po kliknutí zobrazovať. V nastaveniach ďalej môžete meniť veľkosť kruhu, štýl lauchera, veľkosť písma, veľkosť ikony, animáciu pri otvorení a mnoho mnoho iného. Avšak väčšina funkcií je dostupných iba v platenej verzií.

CircleLauncher je aplikácia, ktorú definitívne musíte vyskúšať na vašom Android zariadení. Ponúkne zaujímavý spôsob pre redukciu ikon na obrazovke a v prípade, že si zakúpite plnú verziu aj široké možnosti zmeny vzhľadu podľa vašich potrieb. Aplikáciu si stiahnete v obchode Google Play alebo kliknutím na náš widget nižšie.

Verzia: 3.6
Aktuálna cena: Zdarma
Verzia: 3.6
Aktuálna cena: Zdarma
Disqus Comments Loading...