Buzz Launcher Beta: Jednoduchá zmena prostredia

Medzi kladné faktory operačného systému Android rozhodne patrí možnosť upraviť si používateľské prostredie podľa vlastných predstáv tak, aby nám čo najviac vyhovovalo. Ak však nemáte dobré skúsenosti s inštaláciou Launcherov, prípadne sa vám táto možnosť zdá komplikovaná, máme pre vás vynikajúce riešenie. V obchode Google Play sa objavila beta verzia novej aplikácie Buzz Launcher, ktorá ponúka jednoduchú zmenu prostredia a veľký výber najrôznejších tém.

Buzz Launcher by sme mohli opísať ako sociálnu sieť pre tvorcov tém. Akonáhle nainštalujete aplikáciu a prihlásite sa, stávate sa členom komunity, kde používatelia zverejňujú svoje výtvory. Každá téma je usporiadaná do kategórií a samozrejmosťou sú aj rôzne rebríčky, ako najsťahovanejšie témy alebo výber autorov aplikácie. Všetky témy, ako aj samotná aplikácia sú dostupné zdarma. Stačí si vybrať tému a ťuknúť na tlačidlo download. Téma sa automaticky stiahne a nastaví na domovskú obrazovku. Samozrejme, takéto prostredie je vytvorené z rôznych widgetov, no pokiaľ ich nemáte, v ich miestach sa objaví tlačidlo s ikonou troch šípok. Stlačením sa otvorí obchod Google Play, kde si widget stiahnete. Potom stlačíte tlačidlo na rovnakom mieste a widget sa následne zobrazí tak ako ste to videli na obrázku. V prípade, že sa vám nebude páčiť žiadna téma, môžete si vytvoriť vlastnú. Buzz Launcher vám umožní nastaviť rôzne tapety pre jednotlivé obrazovky, upraviť ikony aplikácií, mriežku ikon, rýchle spustenie v postrannom paneli alebo pridávať widgety na uzamknutú obrazovku.

Buzz Launcher ponúka množstvo veľmi kvalitne spracovaných tém, pomocou ktorých sa váš Android smartfón zmení na nepoznanie. Ak patríte medzi fanúšikov, ktorí často menia svoje používateľské prostredie, rozhodne vám odporúčame vyskúšať túto aplikáciu. V obchode Google Play si ju môžete stiahnuť kliknutím na nižšie uvedený widget.

Verzia: 1.9.7.07
Aktuálna cena: Zdarma
Verzia: 1.9.7.07
Aktuálna cena: Zdarma

Disqus Comments Loading...