“Návrat do školy” prináša smartfóny so zaujímavými zľavami

Blíži sa začiatok nového školského roka a s ním aj výpredaje a zľavy pod značkou “Back to school”. Takúto akciu spustil aj čínsky obchod Everbuying, ktorý ponúka na niektoré produkty zľavy vo “výške až 70%”. My sa pozrieme dnes na niekoľko  smartfónov, ktoré sa v takejto akcii oplatí kúpiť.

Náš tip
Všetky výbery smartfónov, tabletov a príslušenstva z Číny nájdete tu

Leagoo Z5

Smartfón v cene 43 dolárov, ktorý podporuje LTE? Pre Leagoo Z5 v aktuálne prebiehajúcej akcii to nie je problém. Smartfón okrem podpory 4G sietí ponúka 5-palcový displej s rozlíšením 854 x 480 px, 4-jadrový procesor MTK6735 s taktom 1GHz, 1GB RAM, 8GB vnútornú pamäť, ako aj 5Mpix fotoaparát a 2 Mpix prednú kameru. Smartfón má batériu s kapacitou 2000 mAh a zaujme aj svojim dizajnom, ktorý sa zapáči väčšine nenáročných používateľov. Samozrejmosťou je tiež podpora Dual SIM, ale aj konektivity Bluetooth a WiFi. Leagoo Z5 beží na Androide 5.1 Lollipop s nadstavbou od výrobcu. Jeho cena je momentálne iba 43 dolárov, čo je vzhľadom na podporu 4G a ponúkaných špecifikácií skutočne výhodná kúpa.

Oukitel K6000 Pro

Výborne vybavený smartfón, ktorý poteší aj takými detailami ako 2,5D odolným sklom, 5,5-palcovým Full HD displejom, či dokonca 3GB operačnou pamäťou RAM. Ani tu nechýba podpora 4G sietí, Dual SIM, Bluetooth vo verzii 4.0, či WiFi a GPS. Skvelým doplnkom je tiež snímač odtlačkov prstov, ktorý je umiestnený na zadnej strane a veľa záujemcov o tento smartfón poteší aj prítomnosť obrovskej 6000 mAh batérie. O plynulý chod operačného systému Android 6.0 Marshmallow sa stará 8-jadrový procesor s taktom 1,3 GHz, no a nechýba ani nadštandardne veľká interná pamäť s kapacitou 32GB. Čerešničkou na torte je prítomnosť 13Mpix fotoaparátu, 5 Mpix prednej kamery, podpora pre bezdrôtový prenos obrazu Miracast, či dokonca kovová konštrukcia s certifikátom IP64 odolná voči ošpliechaniu a prachu. To všetko získate len za 134 dolárov, a to v aktuálne prebiehajúcom výpredaji na Everbuying.

Vernee Thor

Ďalší smartfón, ktorý ponúka za svoju cenu skutočne maximum je Vernee Thor. Ten je vybavený 8-jadrovým procesorom MTK6753, 3GB operačnou pamäťou RAM, ako aj 16GB internej pamäte. Papierové parametre dopĺňa ešte jasný 5-palcový HD displej chránený odolným sklom Gorilla Glass 3, snímač odtlačkov prstov, 13 Mpix fotoaparát, predná 5Mpix kamera, 2800 mAh batéria, ako aj Dual SIM a podpora 4G sietí. Vernee Thor poteší prítomnosťou novšieho Androidu 6.0 Marshmallow a nepochybne aj cenou, ktorá je na úrovni 100 dolárov. Aktuálne ho v e-shope Everbuying môžete zakúpiť len za 105 dolárov.

DOOGEE T6

Ďalším zaujímavým kúskom v aktuálne prebiehajúcej akcii je Doogee T6. Ten sa môže pochváliť napríklad podporou rýchleho nabíjania Quick Charge 2.0, obrovskou 6250 mAh batériou, ako aj novším Androidom 6.0. Výbavu dopĺňa tiež 8-jadrový procesor MediaTek 6753 s taktom 1.5GHz, 3GB RAM, 32GB vnútorná pamäť, 5,5 HD displej a 13 Mpix fotoaparát vrátane prednej 5 Mpix kamery. Aj tento smartfón je Dual SIM a podporuje 4G siete. Doogee T6 je nie menej zaujímavý aj svojou konštrukciou a dizajnom, ktorý zaujme aj náročnejšieho zákazníka. Teraz ho môžete v obchode Everbuying zakúpiť za akciovú cenu 132 dolárov, čo je vzhľadom na ponúkanú parametre skutočne bezkonkurenčná ponuka.

UMI SUPER

UMI Super je smartfón, ktorý vás okrem svojej cenovky poteší aj dizajnom a parametrami.  Ponúka veľký 5,5-palcový Full HD displej, ktorý je chránený odolným sklom Gorilla Glass 3 a 8-jadrový procesor MediaTek Helio P10, ktorý pracuje s taktom až 2GHz. Doplnený je o 4GB operačnej pamäte RAM, ktorá v spojení s výkonným čipsetom zaručuje plynulý chod a rýchle reakcie. Výbavu smartfónu dopĺňa 32GB interné úložisko s možnosťou rozšírenia prostredníctvom pamäťových kariet, 13Mpix hlavný fotoaparát, predná 5Mpix kamera, či veľká 4000 mAh batéria. Už samozrejmosťou je aj podpora Dual SIM a prítomnosť USB C konektora. To všetko pod správou novšieho Androidu 6.0 Marshmallow. UMI Super kúpite teraz v obchode Everbuying za akciovú cenu 200 dolárov.

Disqus Comments Loading...