AutoDesk vydal HomeStyler, vynikajúci nástroj pre interiérový dizajn

Najnovšia Android aplikácia spoločnosti AutoDesk s názvom HomeStyler, prináša vynikajúci nástroj pre interiérový dizajn. V prípade, že chcete vybaviť svoj nový byt nábytkom alebo prerobiť ten starý, nová aplikácia vám pomôže s usporiadaním pomocou jednoduchého pridávania reálnych 3D modelov nábytku do vášej virtuálnej miestnosti.

Aplikácia obsahuje stovky modelov skutočného nábytku, ktorý môžete použiť na vyplnenie miestnosti. HomeStyler prichádza s vlastnými fotografiami obytných priestorov, no môžete použiť aj zabudovanú funkciu fotoaparátu, vytvoriť snímku vlastného bývania a pracovať s ňou. Veľkosť nábytku je možné upravovať, rovnako ako svetelnosť v miestnosti a zmeniť môžete aj farbu stien. Nájdeme tu články o interiérovom dizajne, ktoré vám pomôžu upraviť svoju domácnosť podľa najnovších trendov.

Aplikácia je dostupná zadarmo v obchode Google Play a patrí k najlepším riešeniam z tejto kategórie. Dotykové ovládanie je síce zložitejšie, no časom sa dá zvládnuť. HomeStyler je náročnejší na výpočtový výkon a zatiaľ čo na high-end zariadeniach funguje plynulo, na starších čipoch budete pozorovať spomalenie. Aplikáciu si môžete stiahnuť kliknutím na nižšie uvedený widget.

Verzia: 1.9.0.1
Aktuálna cena: Zdarma
Verzia: 1.9.0.1
Aktuálna cena: Zdarma
Disqus Comments Loading...