Čo prinesie augustová aktualizácia Office Mobile?

Spoločnosť Microsoft práve odhalila zmeny, ktoré budú dodané do balíčka Office Mobile počas mesiaca august. Zmeny postihnú aplikácie Office pre Android aj pre iOS, ale pre každú platformu pôjde o iné vylepšenia. Poďme sa pozrieť samozrejme na tie androidové.

Používateľov Androidu budú čakať updaty pre Word, PowerPoint a Outlook. Microsoft pridá do Wordu takú funkciu zoomu, že dokument sa presne prispôsobí veľkosti obrazovky používateľa, bez zbytočného plytvania miestom.

Zoomovanie s presnosťou a rýchle odpovede

Čo sa týka PowerPointu, po novom môžete vkladať obrázky či zvuky priamo z vášho smartfónu či tabletu. Taktiež je vylepšená funkcia zoomovania s presnosťou, môžete si detailne prezerať svoje snímky, buď počas ich upravovania alebo len pri prezeraní. Outlook ponúka možnosť tzv. rýchlych odpovedí v závislosti od kontextu konverzácie. V “Group Details” budú mať tiež používatelia na dosah ruky všetky súbory, na ktorých pracujú v rámci svojej Group.

Ak ste v programe Microsoft Insiders, mali by ste mať prístup k novým zmenám okamžite. V opačnom prípade budete musieť chvíľku počkať, kým ich Microsoft neposkytne pre všetkých.

Disqus Comments Loading...