ASTRO File Manager pridáva integráciu fotografií z Facebooku

ASTRO File Manager má v tejto chvíli už viac ako niekoľko miliónov stiahnutí a nová verzia prináša pridanie práce s fotografiami zo sociálnej siete Facebook. Okrem Google Drive, Dropbox a SkyDrive tak používatelia majú prístup priamo z aplikácie aj k fotografiám zo sociálnej siete Facebook.

Pre používateľov Androidu Froyo, Gingerbread a Honeycomb prináša aplikácia nové používateľské rozhranie, je viac intuitívne, svižnejšie a po bokoch obrazovky majú používatelia možnosť rýchleho prístupu k menu aplikácie a integrované sú aj služby ako Google Drive, Dropbox a Microsoft SkyDrive.

„Nová verzia je veľmi významná pre spoločnosť Metago a pre viac ako 40 miliónov používateľov aplikácie ASTRO File Manger,“ povedal Kevin Payne, CEO spoločnosti Metago. „Integrácia Facebooku pre lepšie prehliadanie, sťahovanie a zdieľanie fotografií cez ASTRO je ľahké a sociálna sieť je nový výkonný prvok. Naďalej budeme zlepšovať integráciu sociálnej siete Facebook a všetkých našich cloudových služieb, pripravujeme nové vzrušujúce funkcie, takže ASTRO bude jednoduchší a viac spoločensky interaktívny.“

Okrem integrácie sociálnej siete Facebook, aktualizácia prináša novú fotogalériu, prehliadač obrázkov, podporu pre SkyDrive, Google Drive, Dropbox, nástroje ako zálohovanie aplikácií, ukončenie procesov, využitie SD karty, nastavenia a nápovedu.

Aktualizovanú verziu si môžete stiahnuť v Google Play Store a je pre všetkých zadarmo.

Verzia: 6.1.0
Aktuálna cena: Zdarma
Verzia: 6.1.0
Aktuálna cena: Zdarma

Zdroj, foto: Google Play Store

Disqus Comments Loading...