APLIKÁCIE | GalleryNext – Nová CyanogenMod galéria s podporou cloudu

Ak ste už unavení zo zaužívaného vzhľadu a funkcií galérie vášho smartfónu, tak vám možno príde vhod táto novinka. CyanogenMod, ktorý stojí za vývojom najpopulárnejšej alternatívnej ROM pre Android, totižto vydal novú aplikáciu galérie s názvom GalleryNext. Tá okrem toho, že bude dostupná už v najbližších nightly buildoch, sa dá stiahnuť aj prostredníctvom obchodu Play. Zatiaľ ale len členom beta testovacieho tímu.

Aplikácia ponúka nové používateľské prostredie, ktoré stavia na jednoduchosti. Výborná správa je, že novinka integruje populárne cloudové služby, z ktorých budete môcť svoje fotografie jednoducho prehliadať. Nájdete v nej podporu pre Google+, Dropbox, Facebook a Flickr. Poteší aj funkcia Moments, ktorá na základe meta dát vo fotografiách, dokáže album automaticky roztriediť podľa niekoľkých kritérií. Galéria od CM umožňuje tiež prehrávať videá a animované GIF, či odstrániť duplikáty.

CyanogenMod tím vo finálnej verzii sľubuje pridanie podpory pre zobrazenie galérie na celej obrazovke a taktiež opravu chýb, ktoré beta testeri nahlásia. Pre stiahnutie beta verzie galérie sa musíte stať členom Google+ skupiny a následne kliknúť na tlačidlo “Chcem sa stať testerom” na tomto odkaze. Následne si aplikáciu budete môcť stiahnuť.

Disqus Comments Loading...